За дома

Вашата напитка винаги в перфектна температура!

Термо чаша BRUGO - идеалният коледен подарък!

16.12.2013г. / 10 00ч.
Аз жената
Снимка: BRUGO

Снимка: BRUGO

Как започва денят Ви? С чаша горещо кафе? А имате ли време да му се насладите? Искаме да споделим с Вас, как може да го направите и то със стил, класа, уникалност и комфорт!

Вече има чаша, която съхранява вкуса и температурата на Вашата любима и ободряваща част от ежедневието. Това е термо чашата BRUGO, която е уникална със своята иновативна и патентована система за контрол на температурата, която от своя страна я различава и отличава от всички останали чаши за кафе!

BRUGO Ви предоставя правото да контролирате и избирате температурата на всяка глътка от любимата си напитка. Това е най-интересният от трите режима – Tip & Cool, при който чрез леко навеждане под ъгъл около 45 градуса глътка от напитката попада в изолиран от останалата течност сектор. Следващото движение е леко разклащане, като на бармански шейкър, и колкото повече разклащате чашата, толкова по-хладна и готова за незабавна консумация става тази част от горещата Ви напитка.

Lock (заключено) 100% херметично затворена, тя работи за него като обичаен термос. В друг от режимите си – Sip (консумация), Brugo се превръща в обикновена чаша. В последните години чашата се превърна в хит и необходимост в много страни, а отскоро е и в България. Предлага се в разнообразна палитра от цветове, подчертаващи Вашата индивидуалност и настроение. BRUGO побира 360 ml течност. Тя е с двойна термоизолация и неплъзгаемо дъно, за още по-голяма сигурност и удобство. А дизайнът е изключително модернистичен.

Термо чашата BRUGO е идеалната и незаменима част от удоволствието и комфорта, които Ви дарява ароматното, горещо сутрешно кафе! Допълнете удоволствието от консумацията на любимата си напитка, като я облечете в прекрасна опаковка!!!

Поръчайте своето BRUGO сега и се насладете на кафето си!

Коментирай