За дома

Творци на градски легенди

Най-доброто от Sony за най-доброто от теб

18.12.2013г. / 13 25ч.
Аз жената
Снимка: Sony Xperia Z1

Снимка: Sony Xperia Z1

Животът в големия град е вече клише: динамично ежедневие, глъчка и шум от мотори и клаксони, забързани хора, невротично втурнали се към поредната среща... Това, обаче, което прави този живот неустоимо вълнуващ и привлекателен наред със слънчевите лъчи, зеления полъх на дърветата и омайващото разнообразие на всеки нов ден са именно историите, които всеки един от нас твори в рамките на неспирно движещото се и дишащо тяло на големия град.

По-умелите от нас успяват да направят от своите истории истински градски легенди: изпуснати крилати фрази се трансформират в хиляди статуси в социалните мрежи, заснети клипове с мобилния телефон анимират екраните на стотици хиляди компютри, а абсурдното спречкване в метрото или тролея става център на веселбата с приятели в петък вечер.

За модерните градски хора – умели, а и недотам, автори на градски фолклор, идва новият флагман на Sony Xperia Z1, първокласен водоустойчив смартфон, който съчетава най-доброто от технологиите на Sony и забавленията и с уникално и иновативно фотографско изживяване.

Елегантният Xperia Z1 е смартфон без аналог: той се предоставя като стандартен цифров фотоапарат, но с тънък, солиден и водоустойчив дизайн, изработен от стъкло и алуминий. Само това вече ви прави легенда... Но има и още: 5-инчов екран, 20.7 MP камера с G обектив и специални сензори за обработка на изображенията, ултрамощен 2.2 GHz четириядрен процесор, водеща за индустрията издръжливост на батерията и невероятна скорост. Перфектното оръжие за творците на градски легенди!

Но Xperia Z1 дава много повече от стандартен фотоапарат, като интегрира иновативен пакет от фотографски приложения, които гарантират нови и разнообразни изживявания, тоест нови статуси, лайкове, разкази, цитати...

Със Social live може да излъчвате ценните моменти или находките си на живо от Xperia Z1 във Facebook и да следите в реално време на екрана на смартфона си как вашите приятели ги харесват и коментират.

С Timeshift burst пък улавяте перфектния кадър всеки път – Xperia Z1 заснема 61 кадъра в рамките на 2 секунди, за да може да изберете съвършения кадър. А с AR effect имате възможност да наслагвате върху кадрите си набор от забавни анимации с възможност за персонализация, използвайки SmartARTM технологията за добавена реалност на Sony. Тоест лежерната сбирка с приятелите може да се превърне в кадър от щуро тематично парти или сцена от „Джурасик парк“. Легендите вече не са това, което бяха, нали?!

Коментирай