За дома

Какво издава любимото ви цвете за вас?

Любителите на розите са перфекционисти

14.02.2014г. / 17 44ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Когато човек избира цветя, обикновено харесва такива с определен аромат, красота, цветове. Ярките цветове винаги предизвикват положителни емоции. Ароматът на любимите ви цветя винаги ви зарежда с положително настроение. Но какво издава изборът ви за вас като личност?

Роза

Ако бодливите, красиви и ароматни цветя са вашите любими, то вие сте личност, изпълнена с любов. Държите на традициите, обичате да изпипвате детайлите, но и да демонстрирате перфекционизма във всичко, което правите. На моменти сте старомодни, затова дайте шанс на новите неща.

Лилиум

За тези, чието любимо цвете е лилиумът е характерна грациозността, отдадеността към другите и щедростта. Често пренебрегвате собствените си нужди и интереси. Винаги сте в центъра на вниманието, дори и да не го желаете. Това, от което се нуждаете е повече спокойствие и релакс.

Карамфил

Карамфилите са любимите цветя на пресметливите. За вас модата изобщо не е от значение. Правите сметка на всяка похарчена стотинка. Въпреки скромността си, вие често сте търсени за съвет и хората ви приемат като лоялна и уважавана личност.

Маргаритка

Маргаритките символизират пролетта и лятото. Новото начало. Ако те са ваши любими цветя, вие сте един щастлив и енергичен човек. Оптимистично и приятелски настроени сте. Но вашата откритост към останалите понякога бива използвана срещу вас.

Виолетки

Вие сте открита личност, въпреки че често се опитвате да заблудите останалите, че сте интроверт. За вас е характерно остроумието. Действате фино и подхождате със сложност към всичко, което правите и казвате. Това понякога кара другите около вас да се чувстват на по-ниско ниво.

Орхидеи и тропически цветя

За любителите на орхидеите и красивите екзотични цветя външният вид е всичко. Вие винаги се стремите да изглеждате добре, защото за вас е важно да привлечете чуждото внимание. На моменти сте и малко мистериозни. В отсрещната страна оставяте впечатление за деликатност, спокойствие и имате интересна аура.


Свързани статии

Лалета

Любителите на красивите лалета са весели и позитивни хора. Те винаги дават добри съвети, дори когато не са помолени за това. Освен това обичат да правят комплименти, когато забележат нещо красиво в отсрещната страна.

Ирис

Вие сте креативна личност. Животът за вас е като платно на художник. Обичате да изработвате разни малки красиви неща. Вашето въображение надминава действителността. Отдават ви се изкуствата и с лекота декорирате дома. Мъдри сте, но обичате независимостта.

Божур

Разпъпилият се божур е повече от красив. Богат е на цветни листенца и аромати. Ако това е вашето любимо цвете, то значи вие сте човек с голямо сърце. Елегантна личност, която често прави малки жестове към околните, винаги от сърце и най-вече към този, който е завладял сърцето ви.

Снимки: Sxc.hu

Коментирай