За дома

Лесно пране и чисти ръце с новата почистваща технология на Ariel!

Ariel отново прави живота ни по-лесен

05.03.2014г. / 10 07ч.
Аз жената
Снимка: Ariel

Снимка: Ariel

И на вас ли ви е омръзнало от сипване, разливане, забърсване на сухи и течни перилни препарати? Ariel отново успя да направи живота ни по-лесен като ни представи едно дългоочаквано ново поколение перилни препарати – филмовата капсула Ariel 3в1 PODS.

Направи революция в прането

Вярвахме, че в прането трудно могат да се появят иновации, които значително да подобрят всекидневието ни. Но в епоха, в която технологиите се развиват със светкавична скорост, революцията в перилните препарати е вече факт.

Пускането на пералня може да става по-бързо и по-чисто като единственото, което се иска от вас да направите е да поставите една капсула от новите Ariel 3в1 PODS в пералнята. След което, можете спокойно да се насладите на времето си, докато формулата на капсулата се освобождава от тънкия филм и се съединява с тъканите за безупречно изпиране!

Удължи живота на ярките цветове

Обичаме яркочервените си рокли и шарени блузи и смятаме, че искрящите цветове изискват и доза смелост, а последното нещо, за което трябва да се тревожим е загубата на красивите цветове.

Ariel 3в1 PODS се грижи не само за перфектното изпиране и премахване на петната, но и за запазване на тъканите и цветовете здрави и сияйни за по-дълго време. Запазва се както свежия вид на тъканите и цветовете, така и комфортът, който изпитваме при носенето на любимите си дрехи!

Модният дизайнер Виргиния Здравкова споделя своята гледна точка за необходимите грижи за дрехите:

Перилният препарат преди всичко трябва да почиства добре дрехите, предвид днешните условия на околната среда, в които живеем, да ги предпазва и освежава. Да оставя усещането за чистота и жизненост на дрехата.

Мисля, че новият Ariel 3в1 PODS е най-добрият отговор на проблема за запазването дългия живот и красотата на дрехите.

Коментирай