Меню

Вкусни рецепти за агнешко и дроб сарма на едно място

13 април 2023 | 12:01 | Михаела Лазарова
5 от 5 гласа
Добави в любими
Снимка: istock

Продукти
Приготвяне

За Великден по традиция приготвяме агнешко месо, агнешка супа и дроб сарма. За да стане месото крехко, вкусно и сочно му трябват достатъчно часове готвене на слаб огън. Въпреки това някои го предпочитат алангле.

Събрали сме една малка част от нашите апетитни празнични рецепти, които да ви дадат идеи за това, как да направите празничната трапеза още по-богата. В кулинарната ни рубрика може да намерите и други разнообразни предложения.

Пълнено агнешко джобче с дроболинка по северняшки

Печен агнешки бут за Великден

Агнешко с булгур и гъби

Агнешко с грах и лук

Печени агнешки котлети с подправки

Курбан-чорба от агнешко

Агнешко с тиквички на фурна

Агнешки котлети със сос от гъби

Агнешко бутче с ориз и гъби

Яхния с агнешко за Великден

Пълнено агнешко със спанак

Агнешка яхния или яхния от агнешки врат

Агнешки кебап

Апетитни агнешки котлети

Агнешки дреболии на фурна

Мариновано агнешко с розмарин

Дроб сарма в було

Агнешка дроб сарма със спанак

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
2 rate up comment 4 rate down comment
titi ( преди 10 години )