За дома

Матрак завинаги!

„Безкрайно твой“ – така един от водещите производители на матраци в Европа – Magniflex, лансира новата си кампания, анонсирайки по този начин уникалната за този сегмент продукти безсрочна гаранция

16.10.2014г. / 17 14ч.
Мария Дуковска
Снимка: Magniflex

Снимка: Magniflex

Дългогодишният ангажимент на Magniflex с изследвания и иновации и стремежа за постоянно подобряване на материалите, дизайна и технологиите позволяват на компанията да предложи безпрецедентната досега безсрочна гаранция за всички модели матраци от колекция Premio и 25 години за колекция Classico.

Компанията винаги се е стремяла да използва най-напредналите производствени системи, най-надеждните и безопасни материали и да прилага най-взискателните стандарти за контрол на качеството, така че да може да гарантира за продуктите си здравина, устойчивост и комфорт, на който може да се разчита за десетилетия напред.Историята на компанията започва в малка работилница в Прато, където Джулиано Магни създава първия си матрак, влагайки цялата си страст към качеството и усета към детайла.

Днес, 50 години по-късно, Magniflex е сред водещите производители на матраци в Европа, продължавайки да следва уникалния си подход, ревниво пазен като ценна реликва. Мечтата на Джулиано Магни е вече реалност.

Безсрочната гаранция не е първата иновация, с която Magniflex революционизира света на матраците в търсенето на перфектния сън.

През 1986 г. Magniflex патентова вакуумното пакетиране, което гарантира запазването на високото ниво на хигиенна поддръжка и качество на матраците. Обемът им се намалява с 90%, като по този начин 13 матрака могат да бъдат поместени на площ с капацитет 1 куб. м (за сравнение – при традиционния метод на тази площ могат да се разположат 3 матрака). Това автоматично означава и по-малко камиони за дистрибуция на пътя, а следователно и значително редуциране на емисиите на CO2.

Magniflex произвежда продукти, изградени от различни видове материали, текстили и технологии - Memory Foamâ, Gel Foamâ, технология Dual Coreâ, текстил Outlastâ, кашмир, мериносова вълна, камилска вълна, конски косъм и т.н. Комбинацията на всички тях допринася за създаването на перфектния матрак. Сега безкрайно твой с уникалната безсрочна гаранция!

Разгледайте галерията с предложения от Magniflex.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати