За дома

Как лесно и евтино да си създадете коледно настроение?

Нестандартна, но лесна за направа коледна украса

16.12.2014г. / 10 34ч.
Илияна Николова
Снимка: BoredPanda

Снимка: BoredPanda

В месеца на коледното настроение ще ви заредим с множество идеи как да украсите дома си по оригинален начин. Винаги е хубаво, когато на коледната елха има нещо оригинално, което никой друг няма.

Ако си падате по нестандартната украса и обичате да си я правите сами, можете да последвате нашите прости за изпълнение и евтини идеи.

Първата е изключително лесна и приятна. Дори децата могат да се включат в приготвянето й. Нужни са ви стари електрически крушки, черна и бяла боя за стъкло, четки за рисуване, силикон и връвчици.

Свързани статии

Боядисайте крушките във форма на пингвини, както е показано на снимката. Не се изисква особено художествено майсторство. След като боята изсъхне, залепете връвчиците за резбата за завиване на крушката с помощта на силикона.

Следващата идея също е фасулска за изпълнение. Боядисайте стара рамка за картини в зелено. На текстилна връв прикрепете коледни играчки по избор, като ги позиционирате така, че да не се движат по връвта.

Залепете връвта от вътрешната страна на рамката зигзагообразно, за да наподобява клонка на елха. Това прекрасно коледно украшение може да се закачи навсякъде в дома.

Третото предложение представлява освежаване на старите ви топки за елха. Облепете ги със златисти или сребристи копчета, монети или значки. Така ще си направите прекрасна нова-стара украса за елхата и дома.

Снимки и идеи: BoredPanda; ArchitectureArtDesigns; blog.dnevnik.hr

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
ева ( преди 9 години )
Играчки от изгорели електрически крушки е много лоша и опасна идея, особено ако наоколо има малки деца. Електрическите крушки се правят от стъкло, чупят се лесно и боли при порязване ! Не правете това у дома !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време