За дома

Скандинавска кухня със Сара ла Фонтейн

Тези скандинавски деликатеси не бива да бъдат пропускани!

10.02.2015г. / 10 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: 24KITCHEN

Снимка: 24KITCHEN

Коя е любимата ви кухня? Защото февруари отново ще ви срещне с очарователната Сара ла Фонтейн и нейните кулинарни шедьоври. Родената в Америка и живееща в Хелзинки водеща на кулинарни предавания и авторка на готварски книги Сара, се отправя на кулинарно пътешествие, изследващо скандинавската кухня.

Скандинавските аромати могат да бъдат изненадващи сами по себе си, но и към съвсем традиционните вкусове може да се подходи по напълно нов начин, така че да се получат забележителни фюжън ястия.

Свързани статии

Сара създава нови, модерни рецепти, даващи заявка да се превърнат в класики, включващи вкусни, свежи плодове, дива риба, традиционен дивеч и екологично чисти местни зеленчуци. Тези скандинавски деликатеси не бива да бъдат пропускани!

Поредицата е заснета в стилния й апартамент в Хелзинки, както и из цяла Финландия, и показва радостта на Сара от живота, както и любовта й към храната.

Не пропускайте „Скандинавска кухня със Сара ла Фонтейн“ – премиера, от 25 февруари, всяка сряда от 13:00 часа, по телевизия 24Kitchen.

Коментирай