За дома

Украсете с компактдискове... всичко!

Много идеи за украса с непотребни CD-та

03.07.2015г. / 15 45ч.
Илияна Николова
Снимка: BoredLimon

Снимка: BoredLimon

И преди сме споделяли различни идеи за употреба на старите компактдискове. Те са прекрасен начин да украсите каквото си поискате – от дрехи и обувки до мебели и аксесоари в дома и градината.

Отдавна дисковете не са само за музика и филми. Освен това, днес се използват много по-широко флаш паметите. Така че, прехвърлете всичко от CD-тата си и ги претворете в нещо уникално и интересно!

В какво? Ние ще ви дадем няколко супер оригинални идеи!

Тук можете да си припомните предишните ни предложения за украса с CD-та:

Ето в какво още могат да бъдат превърнати старите CD-та:

Дисковете могат да бъдат чудна украса за старите ви кецове, например. Натрошете ги в неравномерни форми и ги залепете със секундно или обущарско лепило.

Рамката за огледалото в хола или спалнята също може да бъде направена по-интересна с помощта на дискове. Дори те ще създадат усещането за седефен обков.

Старите CD-та стават за подложки за чаши. Това, което трябва да направите, е да ги облепите с цветна хартия за апликации в различни нюанси и принтове.

Какво ще кажете за стара макара, украсена с начупени дискове? Получава се страхотна гривна!

С малко блясък скучната едноцветна чанта се превръща в истински моден шедьовър!

Обичате ли да свирите на китара? Направете я бутикова с украса от нежен седефен блясък от непотребните дискове.

Стъклото на холната врата става по-привлекателно, когато е облепено с блестящи елементи, нали?

Превърнете скучната холна маса в мозаечно украшение за вашата гостна! Залепете начупените елементи от компактдисковете върху плота на масата. След това върху тях поставете стъкло. Идеята е прекрасна!

Същото важи и за саксиите ви. Когато ги сложите на балкона или на прозореца с бляскавото украшение, светлината ще блещука из дома ви като в приказка!

Можете да облепите всякакви дребни предмети и аксесоари за бита, например кутии за салфетки, чинии, подноси, кутии за бижута и много други.

Герданите, гривните и бижутата също стават по-интересни със CD-та.

Снимки: BoredLimon

Коментирай