За дома

Primo Memory – уникален матрак от ново поколение

Италианският лидер Magniflex изненадва приятно със свежо лятно предложение

08.07.2015г. / 09 39ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Magniflex

Снимка: Magniflex

Знаете, че това е неизбежно – всички тези дълги нощи, прекарани заедно все някога трябва да приключат. Но най-трудната част от решението за раздялата, е точният момент, в който тя да настъпи. Отговорете честно – когато планирате летния ремонт, замисляте ли се изобщо за смяната на вашия матрак и включвате ли я в списъка си?

Изглежда добре и е видимо здрав – би следвало всичко да е наред, нали? Улисани в желанието да направите жилището си красиво, забравяте най-важното – преди всичко, то трябва да предоставя комфорт, почивка и отмора. Поради това, може би е добре да си отговорите на следните няколко въпроса, които ще ви подскажат дали пък смяната на матрака не трябва да заеме първото място в плана за ремонт?

1. Събуждането е не просто трудно, но и болезнено – нова сутрин – нова болка в кръста или врата;

2. Матракът ви е като малко минно поле – на някои места е хлътнал, или пък издаден, а може и двете едновременно, но като цяло- неравен;

3. Кихате, но не от настинка – матракът, особено ако не е от пяна, с течение на времето става все по-благоприятна среда за натрупване на алергени и акари;

4. Все по-често предпочитате да намирате шоколадче върху възглавницата си – обикновено, човек не обича да спи на легло, различно от неговото. Но ако усещате, че все повече ви допада сънят на хотел, наложително е да се замислите;

5. Най-важното – не се събуждате наспали се!

Ако откривате себе си в горните факти, времето за промяна е настъпило, а този месец е и най-подходящият за нея – италианският лидер в областта на продуктите за сън Magniflex изненадва приятно със свежо лятно предложение – матрак Primo Memory, отличаващ се с уникалните си материали – специалната Magniflex Memory foamâ и високоеластичната пяна Eliocelâ.

Те позволяват на матрака да се адаптира идеално към позицията на тялото, гарантирайки перфектен комфорт и опора на гръбначния стълб и осигуряват проветривост и хигиенична среда.

С покупката на Primo Memory си гарантирате дългосрочно спокойствие и при следващи ремонти няма да се налага да обмисляте нова подмяна на матрака - той пристига с 16-годишна гаранция – доказателство за трайността на вложените материали. Поръчайте го сега на primo.bg, или на тел.02/8117755.

Коментирай