За дома

Красиви покривки за всеки дом

Богат избор на добри цени

27.04.2016г. / 11 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: tischdecke.de

Снимка: tischdecke.de

В декорацията на дома обръщаме внимание на всеки детайл. Независимо дали имаме специален повод или не, никога не трябва да забравяме за покривката, защото тя създава една специална атмосфера, но прави и завършена трапезата.

Покривките имат редица предимства в декорацията на дома. Те са подходящи за масата във всекидневната, кухнята, градинските мебели. Когато са съобразени с останалата част от интериора, покривките създават повече уют, романтика и придават една топлина на дома.

Важно правило при избора на покривка е тя да е съобразена най-напред с формата на масата. Овална, кръгла, квадратна, правоъгълна, винаги има значение. Следва да изберете желания от вас цвят, който да съобразите с цвета и стила на приборите. Важно е салфетките придружаващи декорацията на масата да бъдат същите като покривките или поне да се доближават като стил.

За да ви улесним в декорацията на дома и избора на подходящата покривка за вашия интериор или специален случай, ви представяме няколко свежи предложения от http://www.tischdecke.de/. В онлайн платформата за пазаруване ще намерите всякакви свежи цветове, размери и модели покривки. Материите от които са изработени са леки, изключително красиви, лъскави и функционални.

Те се състоят от синтетични влакна (полиестер), като имат редица предимства. Синтетичната покривка се пере лесно, като цветовете ѝ не избледняват с времето, изсъхва бързо, устойчива е на намачкване, а след изсъхването не трябва да се глади. Това е един лукс за вас и дома ви.

От друга страна в домовете с малки деца са необходими покривки, които да са устойчиви на петна и отново да могат лесно да се поддържат. Представяме ви едни по-различни мушами. Те са изработени от висококачествени материи, лесни за почистване, които прилягат перфектно на масата, изключително гладки и фини.

В http://www.tischdecke.de/ можете да избирате между голямо разнообразие от цветове, красиви тематични принтове. Мушамата е чудесна част от декорацията на кухнята, градинските мебели, дори всекидневната. Не пропускайте да разгледате и предложенията за декорация на спалнята.

Изберете вашата зимна или лятна завивка, изработена от висококачествен памук, коприна,. лесна за поддръжка. добавете повече разкош с красиви възглавници в любимите ви цветове. И не на последно място – дайте свобода на вашата фантазия и превърнете дома си в приказно място.

Снимки: tischdecke.de

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
домакиня ( преди 7 години )
2 rate up comment 0 rate down comment
ДОМАКИНЯ ( преди 7 години )
ПЪРВАТА ПОКРИВКА СЕ РАЗНИЩВА ПО КРАИЩАТА С ПЪРВОТО ПРАНЕ-ТУРСКИ ***
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време