За дома

Галактическа колекция затъмнителни щори Star Wars & VELUX от друго измерение

Колекция вдъхновена от звездни герои

04.05.2016г. / 17 43ч.
Михаела Лазарова
Галактическа колекция затъмнителни щори Star Wars & VELUX от друго измерение

От десетилетия вселената на Star Wars е била дом на епични битки, точно както и детските стаи. Детските стаи се нуждаят от голямо количество дневна светлина през деня и тъмнина преди лягане, за да осигурят спокоен сън през нощта.

В продължение на ползотворното си сътрудничество в областта на дизайна, Disney и VELUX Group посрещат изискванията на модерните детски стаи, посредством Галактическа колекция затъмнителни щори Star Wars & VELUX.

Новата колекция е представена от четири дизайна затъмнителни щори с участието на популярни герои от Star Wars и добавя интериорни елементи към една от най-успешните световни концепции за забавление.

Двойната функция на модерната детска стая като стая за игра и спалня изисква висококачествени продукти за декорация, а колекцията е проектирана, за да задоволи многостранните нужди и да сбъдне мечтите на палавите малчугани за креативност и отмора.

„Според изследване, развитието на децата, наред с техните умствени и емоционални прояви, е тясно свързано с модела на съня им. Днес вече можем да моделираме и подпомогнем добрия сън, подобрявайки средата за почивка, например като осигурим перфектно затъмнение на стаята“, казва Питър Фолдбиърг, ръководител на изследователския център на VELUX Group по дневна светлина, енергия и вътрешен климат.

В една далечна, далечна галактика се намирала вселената на Междузвездни войни. От своя страна галактическата колекция затъмнителни щори Star Wars & VELUX е създадена специално, за да внесе комфорт и индивидуалност в модерната детска стая. С времето децата стават по-взискателни към интериора на своята стая. Новата колекция щори отговаря повече на вкусовете на подрастващите и по-активни любители на екшъна.

„Посредством нашето партньорство с Disney, имахме възможност да направим крачка напред и да внесем въображение и игривост в детските ни дизайни. Сътрудничеството със Star Wars е най-добрият начин да съчетаем нуждите на подрастващите и техните родители, като използваме ефекта на затъмнителните щори в комбинация с някои от най-емблематичните и епични герои на модерната култура“, казва Кент Холм, вицепрезидент на глобалния продуктов мениджмънт на VELUX Group.

Вдъхновена от филма Star Wars: Силата се пробужда, колекцията представя два дизайна с новите герои „Кайло Рен“ и „Дроиди“ и два с емблематичните „Дарт Вейдър“ и „Звездата на смъртта“.

Всяка щора е проектирана специално от VELUX Group за подрастващите деца и оразмерена да пасва на размера и формата на покривния прозорец VELUX. Така героите от постера, изобразени с прекрасни графични детайли и визуални ефекти, изглеждат почти като живи и приканват децата за дълги игри с техните въображаеми приятели.

Щорите се монтират лесно със сертифицираната технология на VELUX Pick&Click™. Новите дизайни също отговарят на съвременните стандарти OEKO-TEX®, като гаранция, че при производството им не са използвани вредни субстанции или химикали.

Разгледайте Галактическата колекция Star Wars & VELUX тук:

www.velux.bg/StarWarsCollection и научете повече за продуктите на:

www.velux.bg/StarWars.

Коментирай