За дома

3D проект за баня или как да изберете перфектния стил

Чрез 3D проектите за баня ще придобиете пълна представа за вашите идеи

27.07.2016г. / 18 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Хикови

Снимка: Хикови

За да бъде домът ни уютен и красив, всеки детайл е от значение. Ремонтът на различните помещения изисква прецизност във всяко едно отношение. Какъв стил да изберем, когато искаме да обновим банята си? В следващите редове ще се запознаете с най-често прилаганите в интериора за банята стилове.

Минималистичният стил има семпло цветово оформление в неутрални тонове като бежово, сиво, бяло и други, без много аксесоари, минимално използване на предмети и мебели. Неслучайно девизът на стила е „колкото по-малко, толкова по-добре“. Всеки минималистичен интериорен дизайн изглежда удобен, модерен и изискан.

От друга страна, винтидж стилът предполага старинно излъчване. Най-лесно ще постигнете винтидж стил, като съчетаете подходящо обзавеждане с типично дървена облицовка на пода и стените.

Най-подходящо за пода на банята е да изберете гранитогрес, имитиращ дървесна текстура. За стените може да се използва фаянс с лек синьо–зелен оттенък.

От голямо значение е мивката, на която ще се спрете. Тя трябва да бъде с широко правоъгълно корито, чиято основа изглежда като антична колона. Ваната е най-очевидния елемент в този тип обзавеждане. Изберете класическа форма вана с крачета.

Допълнете два или три допълващи нюанса и нека само те присъстват в обзавеждането на банята, като основните мебели е най-добре да бъдат в бяло (със застарен ефект).

Ако предпочитате баня в съвременен стил, при него тенденцията е използването на естествени камъни или плочки гранитогрес с текстура на дърво, мрамор, гранит, оникс и други.

Вероятно сте чували за рустикалния стил за обзавеждане. При него има груба обработка на естествени материали, строг облик, лаконичен декор. Създава уют и топлина в дома.

Винаги когато предприемате някаква промяна в дома си е хубаво да се доверите на професионалисти. Ако сте предвидили да промените нещо във вашата баня, имате идеи, но нямате ясна визия, професионалистите от „Хикови“ могат да ви помогнат с изготвяне на предварителна 3D визуализация.

Вижте как би изглеждала вашата нова баня с цялостното ново обзавеждане и в желаните от вас цветове.

Каква е ползата от 3D визуализацията?

Чрез 3D проектите за баня, ще придобиете пълна представа за подредбата на вече избраните фаянс, мебели, аксесоари и санитария. Година след откриването на поредния шоурум от верига „Хикови“ в грad Бургас, фирмата стартира най-новия си проект – онлайн магазин.

Той е достъпен за ползване и с иновативна функционалност. В сайта можете самостоятелно да попълните онлайн бланка с размерите на помещението и местоположението на санитарното оборудване. Модулът мащабира според зададените от вас размери. С тази схема правите заявка за 3D проект за баня към дизайнерския екип на „Хикови“.

Освен че може да поръчате своя 3D проект за баня, онлайн магазинът предлага и богата гама от интериорни решения, санитарно оборудване, мебели, аксесоари за баня, подови покрития на атрактивни цени.

Доверете се на професионализма на дизайнерите и грабнете идеи от 3D проектите в галерията!

Коментирай