За дома

Златни сърчица за св. Валентин

13.02.2007г. / 14 14ч.
Вергиния Генова
Златни сърчица за св. Валентин

Решили сте да покажете любовта си като сами изработите Валентинка. Ясно е, че за целта ще се въоръжите с розови и червени картонени листове, а защо не и с любимия цвят на човека, за когото е предназначено, в зависимост от неговите клубни или други пристрастия. От тук нататък обаче ще трябва да изберете как да изработите картичката – дали да изрежете картона във формата на сърце, дали да направите стандартна картичка, а вътре да рисувате или апликирате сърца, ангелчета, целувки или каквото сте решили и смятате, че ще бъде подходящо. Добра идея е да изрежете във формата на сърце ваша обща снимка, да я залепите на картичката и да я украсите със сърчица, розички, а защо не с нещо маниашко, типично в негов стил. Ако обръща прекалено внимание на колата и само я лъска и човърка, залепете малки гайки, посланието ще е ясно, че въпреки тези му занимания вие го обичате.

Ако нямате идея, но ви се иска да блеснете с оригиналност сега е моментът да отскочите до Слънчоглед и да поразгледате за идеи. Може да вземете мъниста или брокат, които да залепите във формата на сърце. Да изрежете сърце от червена панделка или пък да направите такова от перца. А ако наистина нямате никакво време, тогава на най-горното рафтче ще намерите спасителните златни стикери във формата на сърчица. Дори да нямате време за друго, залепвайки тези стикери може да получите готова картичка. И остава да напишете само свещената дума за всички влюбени – ОБИЧАМ ТЕ!!!

А какво, ако никак не сте сръчни в ръцете или нямате никакво време, а искате да подарите нестандартната Валентинка? Тогава на помощ идват готовите картички. В Слънчоглед ще ви предложат най-разнообразни, уникално направени картички и за вас ще остане само да напишете своето послание до любимия, да го опаковате в целувки и да поднесете с голяма и страстна прегръдка. А можете да решите да бъдете нестандартна и да изрисувате себе си като валентинка. И в този случай златните сърчица – стикери ще ви бъдат от полза, защото може да ги залепите където решите по тялото си и след като произведете желания разтърсващ ефект, те да бъдат отлепени, без да се налага да се миете дълго и отегчително. Имайки предвид мъжката психика и какво ги радва, трогва и възбужда може би мъжът на вашите сънища ще оцени именно такъв тип валентинка, ще я помни дълго и ще очаква с трепет следващият път, когато ще го изненадате по подобен вълшебен начин.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Kalinka ( преди 11 години )
Свободно време