За дома

Остава ли ни време за пране?

Съвременната майка има много задължения, а прането отнема време

22.09.2016г. / 10 31ч.
Илияна Николова
Снимка: LG

Снимка: LG

Всички знаем колко много задължения има съвременната майка. Тя играе ролята на готвач, чистач, същевременно ходи и на работа, взима децата от училище, води ги на балет, футболна тренировка, пиано и какво ли още не.

Времето никога не стига и все тичаме стремглаво срещу него, а стрелките на часовника препускат скоростно и не ни оставят възможността да си отпочинем поне за малко. Да, да бъдеш майка определено е работа на пълен работен ден, без възможност за отпуск и безкраен списък със задачи.

А времето не стига за най-важните неща от живота, пък за някои домакински задачи изобщо да не говорим. В бързината си често се налага да правим и компромиси.

За съжаление, тези компромиси нерядко са свързани с качественото изпиране, което поставяме на по-заден план. Нормално е качествената храна, грижата за децата и семейството да са в пъти по-важни за нас, но и прането е от голямо значение не само за външния ни вид, но и за здравето ни. LG ни предлага оптимално решение.

Двете екохибридни перални – 9KG/6KG Eco Hybrid Пералня със Сушилня, TrueSteam™ и 6 Motion DD, модел FH4A8FDH2N и 8KG/5KG Eco Hybrid Пералня със Сушилня, TrueSteam™ и 6 Motion DD, модел FH4U2TDH1N, изпират дрехите с такава бързина, че ни остава време дори да си отпочинем. Тези две вълшебни машини успяват да изперат и изсушат дрехите ни само за 49 минути, което се равнява на времето, което отделяме за приготвянето на вечерята или гледането на любимия ни сериал.

А след това можем да се насладим на перфектно изпрани дрехи със свеж аромат, без нито една гънка, чакащи ни единствено да ги приберем в гардероба. По този начин няма да използваме кратките програми, след които често остават неотмити петна, а същевременно няма да ни се налага да използваме и дългите, които отнемат прекалено голяма част от вечерта ни.

Но да оставим времето настрана за момент и да се върнем на нещо, което споменахме по-горе – здравето. За всяка майка и съпруга здравето на любимите ѝ хора е на първо място. Особено когато става въпрос за децата или бебетата, чиято кожа е много по-чувствителна и податлива на кожни раздразнения.

TrueSteam™ технологията на LG помага за елиминирането на алергените и остатъчния перилен препарат – всички, от които се свързват с дихателни и кожни заболявания. Така вече няма да се притеснявате, че прането може да навреди по какъвто и да е начин на здравето на семейството ви.

Функцията за омекотяване с пара пък отговаря на притесненията на потребителите, свързани с конвенционалните омекотители на химична основа, като тя е безопасна и ефективна тяхна алтернатива. Какво друго би могла да предложи една пералня на съвременната домакиня?

Тези два уреда притежават опция за „умно“ свързване. Да, и пералнята вече може да е „умна“. Но какво ще рече това? С няколко клика можете да свържете смартфона с пералнята си и за секунди да свалите всякакви програми за пране.

Само с едно докосване на телефона до машината, можете да се сдобиете с програма за бебешки дрешки или за пране със студена вода, например. Това е изключително важно, защото често материите, от които са изработени дрехите ни не могат да се перат на стандартните режими. Тази опция ни дава възможност и да получаваме известие на телефона за това кога прането е готово.

Тоест, можем да изведем детето си на детската площадка, да се насладим на свежия въздух и да прекараме свободното си време с най-любимото си същество и телефонът да ни извести кога дрехите са изпрани и изсушени, за да се приберем само за да ги наредим по рафтовете в гардероба.

Времето често не стига за всички задачи, с които ни се налага да жонглираме ежедневно, но поне вече имаме достатъчно спестено време от това за пране.

Вече изпирането и изсушаването на дрехите може да бъде толкова скоростно, че да имаме време за най-важните и стойностни неща в живота. Пералните на LG ни предоставят възможност за бърза грижа за здравето ни и улесняват онези не толкова забавни задачи.

* * *
Снимки: LG

Коментирай