За дома

Нова ArtLine серия от уреди за вграждане на Miele и нов цвят – графитено сив

Колекцията от уреди без дръжка позволява пълна интеграция на уредите в мебелите

28.10.2016г. / 11 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Miele

Снимка: Miele

Там където кухнята и всекидневната се преливат в едно, е необходимо дизайнът да е максимално изчистен. За предпочитане е уредите да са без каквито и да е външни елементи и handleless (без дръжка), за да се наблегне на цялостното решение, а не на отделни елементи от интериора.

За подобни интериорни решения Miele разработи новата си ArtLine серия от уреди за вграждане. Функцията на дръжката на досегашните конвенционални модели е поета от сензор (Touch2open), вграден в таблото за управление.

Леко докосване на този сензор отваря вратата на уреда. Колекцията от уреди без дръжка позволява пълна интеграция на уредите в мебелите. Новата гама е налична в графитено сиво, в бял или черен гланц. Палитрата включва фурна, комбинирана фурна + парова фурна (с 45 см и 60 см височина), както и парова фурна в комбинация с микровълнова фурна.

Тези ключови продукти могат да се комбинират с кафе машина, котлон, подгряващо чекмедже, винарни и охладители с отваряне Touch2open (без дръжка), както и със съдомиялна от серията Knock2open – всички handleless версии от актуалната гама на Miele. Абсорбатори, които са скрити зад фронта на мебелите, дооформят линията описана по-горе.

„Със серия ArtLine, кухненските шкафове и уредите влизат в симбиоза–те са с изчистен дизайн и изключително елегантни.“, казва Герно Третенбайн – Директор отдел електродомакинска техника в Miele. Клиентите на Miele имат неограничени възможности да разработят свой собствен дизайн.

"Miele предлага уреди за перфектна интеграция във всеки стил кухня.“, обобщава Третенбайн.

Серията ArtLine се очаква на българския пазар през октомври 2016. За повече информация – www.miele.bg

Профил на компанията:

Miele е водещ производител в света на премиум домакински уреди за готвене, печене и парови, хладилни продукти, кафе машини, съдомиялни, перални и продукти за почистване на подове. Тази гама се допълва от съдомиялни, перални и сушилни за професионална употреба, както и перални-дезинфектори и стерилизатори за медицинско и лабораторно приложение (Miele Professional).

Компанията Miele е основана през 1899 г., има 8 производствени завода в Германия, както и по един завод в Австрия, Чехия, Китай и Румъния. Оборотът за 2015/2016 г. възлиза на приблизително 3,71 милиарда евро, като продажбите извън Германия имат дял от около 70%. Miele се представлява от собствени търговски дъщерни дружества и от вносители в почти 100 държави.

Компанията Miele, понастоящем четвърто поколение семейна собственост, наема работна сила от около 18 400 души, от които 10 300 души в Германия. Седалището на компанията се намира в Гютерсло/Вестфалия, Германия.

Снимка: Miele

Коментирай