За дома

Как лесно да спестите пари?

Без това да натежи на бюджета ви

03.01.2017г. / 07 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Почивка в мечтан курорт, ново колело, дрешки и аксесоари и какво ли още не. Всеки обича да пазарува и да си доставя няколко малки удоволствия. За всичко това се нуждаем от финанси и въпреки че можем да вземем бърз кредит или да заплатим с кредитната си карта, предпочитаме да избегнем тези варианти. Остава да спестяваме, за да си позволим удоволствията, които искаме.

Ако сте от тези, които трудно успяват да заделят от месечната си заплата, дори минимална сума, споделяме с вас един трик, който определено работи в полза на събирането на средства. Ще ви трябва голям буркан с капачка, маркер и тиксо.

Първото, което трябва да направите е да принтирате тези таблички. На тях са обозначени седмиците и това каква сума трябва да пускате в буркана всяка седмица, както и колко като капитал се е натрупало до момента.

Свързани статии

След като пуснете парички, винаги задрасквайте с маркер седмицата, в която сте направили вашия влог. Залепете табличките на буркана с тиксо, за да ви бъде по-лесно. В рамките на 52 седмици, без да усещате тежест в бюджета, може да заделите прилична сума пари.

Оригинално, нали?

Снимки: lifeasyouliveit.blogspot

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
аз ( преди 7 години )
мда... оригинално.... за първите 5 месеца спестяваш 200 долара и за последния също 200 долара.Пари се трупат като спестяваш по малко(10% от дохода), но редовно. А тази аритметично нарастваща тежест може само да те откаже.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар