Рок звездите имат нестандартен и претенциозен стил. Някои от тях предпочитат домът им да е обзаведен с всякакви високотехнологични джаджи и удобства. Други пък се хвърлят на тежкия бароков стил с много орнаменти и претруфени мебели.

Сексапилният вокалист на Maroon 5 Адам Лавин обаче не спада в нито една категория. Неговото жилище е обзаведено с много вкус, в него няма нищо излишно, но едновременно с това изглежда като типично мъжко царство.

Имението се намира в Холивуд хилс. Къщата е изцяло ремонтирана в ранчо стил от 40-те години на миналия век. Тя е кацнала високо на хълма, което разкрива красива гледка. В двора има басейн, ограден богато с палми от всички страни.

Стилът на обзавеждането е класически в духа на Жан Пруве, Лудвиг Мийс ван дер Рое, Арне Якобсен и други класици на дизайна през 20 век.

Още по темата

На стените могат да се видят фотографии на различни известни личности, музиканти, модни икони, артисти. Разбира се, в дома има и музикантско кътче с инструменти, приглушена светлина и тежки завеси.

Подовете са покрити с класически килими. На някои от стените има дървени ламперии, а тоновете, в които е издържан интериорният дизайн, са в преобладаващи тъмни цветове.

Всички снимки от жилището на Адам Лавин вижте тук.