За дома

Miele FashionMaster – Перфектна грижа за вашето пране!

Ютията на уреда има функция „Автоматично отстраняване на котлен камък“

29.04.2017г. / 13 13ч.
Аз жената
Снимка: Miele

Снимка: Miele

Miele FashionMaster е система за гладене с пара и активна дъска за гладене, с патентована система за сгъване, разгъване и регулиране на височината (1-2-Lift). Ютията на уреда има функция „Автоматично отстраняване на котлен камък“ и е с плоча „пчелна пита“, патент на Miele, заимстван от барабана тип „пчелна пита“ в пералните и сушилните на компанията, което гарантира, че парата ще е равномерно и перфектно разпределена по цялата гладеща повърхност. Уредът е успешен завършек на гамата на Miele за грижа за прането.

Miele FashionMaster се произвежда в завода на Miele в Лерте, Германия.

„Активната“ дъска за гладене разполага с вентилатор, който може да всмуква и издухва въздух, като така гарантира, че парата прониква в тъканите оптимално. Всмукването на въздух предпазва леки и копринени тъкани от хлъзгане и така улеснява гладенето им. Функция издухване на въздух предотвратява следи от шевове и апликации да се отпечатват на тъканите. Тя позволява фини дрехи, например тези, направени от ангора, да бъдат внимателно изгладени без сплескване или увреждане на тъканта. Всички аксесоари, включително и ютията, се съхраняват в гладачната система.

В зависимост от твърдостта на водата уредът изчислява количеството на натрупване на котлен камък и автоматично периодично го отстранява. Функцията за автоматично отстраняване на котления камък е патент на Miele.

Друга изключителна технология на Miele приложена в уреда е функцията за автоматично изплакване на бойлера на уреда, което премахва минералните остатъци по него и удължава живота му. В зависимост от модела, системата за гладене на Miele B 3847 генерира налягане от 4 бара като разполага с удобен накрайник за пара, с който лесно изглаждате гънките по вертикално окачени дрехи.

Уредът е снабден с удобен дисплей, на който се изписва всяка функция при процеса на гладене, като например кога е необходимо да бъде допълнен резервоарът за вода и кога следва да се направи профилактика на уреда.

FashionMaster се произвежда в завода на Miele в Лерте, Германия. В България може да го видите и тествате в Miele Experience center, гр. София, на ул. Бяла черква 24. Характеристиките на модела можете да видите онлайн на www.miele.bg.

Miele FashionMaster прави гладенето по-лесно.

Профил на компанията:

Miele е водещ производител в света на премиум домакински уреди за готвене, печене и парови, хладилни продукти, кафемашини, съдомиялни, перални и продукти за почистване на подове. Тази гама се допълва от съдомиялни, перални и сушилни за професионална употреба както и перални-дезинфектори и стерилизатори за медицинско и лабораторно приложение (Miele Professional). Компанията Miele, основана през 1899 г., има 8 производствени завода в Германия, както и по един завод в Австрия, Чехия, Китай и Румъния. Оборотът за 2015/2016 г. възлиза на приблизително 3,71 милиарда евро, като продажбите извън Германия имат дял от около 70%. Miele се представлява от собствени търговски дъщерни дружества и от вносители в почти 100 държави. Компанията Miele, понастоящем четвърто поколение семейна собственост, наема работна сила от около 18 400 души, от които 10 300 души в Германия. Седалището на компанията се намира в Гютерсло/Вестфалия, Германия.

Коментирай