За дома

Как да изберете интериорни врати за дома или офиса?

Доверете се на TitanDoors

21.07.2017г. / 13 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: TitanDoors

Снимка: TitanDoors

Изборът на нова интериорна врата може да ви отнеме повече време, но акцентът ѝ е толкова значим за интериора, колкото и всеки малък акцент в мебелите, пода, диваните и цветовете на стените.

Интериорната врата може да изиграе също толкова голяма роля във впечатлението за целия ви интериор, колкото и скъпото обзавеждане, но трябва да бъде подбрана с вкус и естетика съобразно всяка част, която акцентира върху интериора на жилището Ви.

Освен това вие имате досег с вратата всеки ден и дори само по тази причина трябва да изберете високото качество на естествените материали пред ниската цена, изкуствена материя и груба и непрактична повърхност. Тя трябва да има свое място в интериора ви и да се вписва естествено в него.

Интериорната врата изработена от естествен фурнир е вечна класика, независимо дали става дума за модерен или традиционно обзаведен дом. Моделите с фрезовани орнаменти в прави изчистени линии придават завършени форми на вратата и подчертават стила и визията, която търсим в дизайна на интериора.

И за да не загуби вратата от излъчването си, екипът от специалисти на фирма Titan-Doors ще снеме размерите от място и ще Ви консултира за модела и съответната визия на интериорните врати произведени по размер за Вас.

Материали за врати

Материали за врати

Естественият фурнир е най-популярният материал за интериорни врати изработени в по-висок клас в сегмента на пазара за интериорни врати, както и за мебели през последните години.

Повечето хора, които искат здрава и устойчива на времето врата, се доверяват на рамки и каси от масивно дърво, облечени с фурнирован МДФ. Освен това се забелязва и повишаване на интереса към интериорните врати, изработени от MDF, боядисани в различни цветове по RAL каталог, най-често бяло, сиво, млечносиво или слонова кост, както цвят шампанско и други.

Като един от най-добрите доказани производители на интериорни врати фирма Titan-Doors предлага широка гама естествени фурнири в различни нюанси и цветове на байц с помощта на който се оцветяват различните типове естествени фурнири за вратите, според цвета на вашите мебели и обзавеждане, както и нестандартни цветови предложения, така че всяка една врата изработена от фирма Titan-Doors да Ви впечатлява още от пръв поглед!

Изборът на интериорните врати произведени от фабриката на фирма Titan-Doors може да варира от супермодерни изчистени и гладки интериори врати до луксозни и тежки форми и модели с бароков ефект.

Изработката на всяка врата се прави по индивидуални размери и форми, съобразени с визията на всеки клиент.

Стъклените панели могат да варират от напълно прозрачно стъкло до екстравагантни цветни елементи с големи или малки фрезовани орнаменти, които рамкират стъклото. Често клиентите поръчват за домовете си остъклени врати за дневната и спалнята и плътни от същия модел – за килера или мокрото помещение. Така запазват интериорния стил в дома си, като същевременно местата, които не искат да бъдат виждани от техните гости, остават скрити.

Интериорните врати произвеждани от фирма Titan-Doors могат да бъдат и скрити в стената без видими панти, боядисани в цвета на акцентната стена на жилището или направени с ламперия или огледала в продължение на стената.

Също така могат да бъдат плъзгащи или хармоники с чупещи се крила, отварящи се отвън навътре и т. н. Ние ви предлагаме свободата да изберете сами модела на вратата, като можем да я изработим със или без остъкление, според вашето желание и необходимост – от модерни врати с Богата орнаментика до минималистични модели със стилни и същевременно семпли фрезовани елементи.

Когато хората избират интериорна врата, те имат специални изисквания в зависимост от обзавеждането, особеностите на помещенията, размерите, както и личния си вкус. Повечето ни клиенти искат вратата да отговаря и подчертава тяхната индивидуалност. Затова те се спират на интериорни врати по индивидуална поръчка.

Моделите, които поръчват, са с разнообразна орнаментировка, фрезовани елементи и декорации със стъкло в различни форми и разположение върху крилото. Вариантите за изпълнение и изработка на врати, които предлагаме, се отличават с качество и оригиналност в дизайна и визията си. Вратите, които изработваме са направени изцяло от естествени материали, което допринася за усещането на домашна обстановка във всеки дом.

Предоставяме индивидуален подход и решения, ориентирани към задоволяване на изискванията и осъществяване идеите на всеки наш клиент и не правим компромиси спрямо качеството на използваните от нас материали и се гордеем с това. Това сме ние от TitanDoors.
Снимки: TitanDoors

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време