За дома

Прозрачни яйца – прозрачност в любовта

04.04.2007г. / 08 45ч.
Вергиния Генова
Прозрачни яйца – прозрачност в любовта

Ако читателите ни си спомнят по Коледа представяхме начини за украса на прозрачни фигурки. Ако сте правили украса с тях или сте поднасяли подарък със сигурност вече сте убедени, че са много ефектни.

Разбира се, че има такива и във формата на яйца и прозрачни зайчета.

Но за да е този път различно може да използвате нещо ново като салфетната техника, например, която е много проста.

В Слънчоглед ще откриете салфетки, които се продават по единично, това е изключително голямо предимство, защото на пакет салфетките са доста скъпи. И ако искате да имате два три различни десена ще се наложи да купите три пакета различни салфетки. Но хората в Слънчоглед са се погрижили и може да изберете 10 различни салфетки с великолепни Великденски мотиви. А цената ще бъде доста по-ниска дори само и от един пакет луксозни салфетки.

Отделяте само най-горния слой от салфетката, другият пак може да ви свърши работа за нещо и с лепило за тази технология мажете от вътрешната страна на прозрачното яйце.

Единственото, за което трябва да внимавате е да не се намачка салфетката. След което закачате с разноцветни панделки, завързвате с канапчета или поставяте подарък и всичко е готово.

Използвайте Kreul Hobby Line лепило за салфетки Art Potch. Универсален медиум става и за лепило и за лак. Подходящ е за всякакъв тип повърхности – без текстил. Устойчив е на миене.

Дори ако само вътре в прозрачното яйце сложите намачканата жълта или червена опаковъчна хартия, която примерно ви е останала от осми март, но понеже е била за толкова специален случай, от специален човек все още не сте изхвърлили. Ако отгоре залепите очички, човка и направите от цветен канап опашчица ще се получи пролетно великденско пиленце, на което децата много ще се радват.

Салфетната техника не се препоръчва да се използва върху яйца, които са предназначени за консумация.

Коментирай