За дома

Секции от Мебели Арена

Вижте предложения за елегантни и функционални секции за вашия дом

24.01.2018г. / 12 36ч.
Мария Дуковска
Снимка: "Мебели Арена"

Снимка: "Мебели Арена"

Почти невъзможно е да си представим нашия хол или дневна без секция, която да играе ролята на красива и функционална мебел. Днес нашите специалисти от онлайн магазин „Мебели Арена“ имат радостта да ви представят най-търсените типове секции.

Стандартни секции

Това са най-популярните и функционални модели в България. При нас ще намерите огромно разнообразие от модели и размери в зависимост от личните предпочитания. Предлагат се в 2 основни варианта – със и без закрепване към стената. Изискват повече пространство, но пък са изключително удобни за съхранение на книги, аксесоари, сувенири и други. Почти всички предлагат възможност за поставяне на телевизор и аудиотехника, което елиминира нуждата от допълнително закупуване на ТВ шкафче.

Правоъгълни пиедестали

Стандартно това са секции с компактен размер и подходящи за малки помещения. Те разполагат с най-основното, като няколко малки шкафчета и чекмеджета, и място за телевизор. Съществуват и модели с хоризонтални рафтове, които са със закрепване към стената.

Ъглови секции

Те позволяват най-рационалното използване на пространството в стаята. Освен това поставянето на телевизора в ъгъла е безопасно: то е защитено от две стени отстрани, което намалява риска от сблъсък. Много често към ъгловите опори са прикрепени тесни странични вертикални стълбове, на които можете да подреждате всякакви аксесоари и сувенири.

Най-популярни материали, от които са изработени секциите са от ПДЧ или МДФ с огромна палитра от цветове и текстури. Секциите в комбинация с прозрачно, тонирано или матирано стъкло и хромирани метали са знак на модерен и високотехнологичен стил. Включеното LED монохромно или многоцветно осветление ще внесе допълнително усещане за лукс, а за по-взискателните сме предвидили и дистанционно управление.

В случай, че сте затруднени и се колебаете, нашите специалисти ще ви помогнат в избора на секция така, че тя да се комбинира максимално добре със стила и интериора на вашите хол или дневна.

Предложенията ни можете да разгледате онлайн ТУК.