За дома

Ползи от вградения гардероб

Защо е по-удобен от стандартния?

29.01.2018г. / 10 45ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Имате купища дрехи, обувки, аксесоари, но нямате място за съхранение? Почти всяко домакинство се бори с този проблем. Купувате гардероби, шкафове, скринове, в които да складирате вещите си, но и те заемат много място.

Какво да правите?

Вграденият гардероб е едно прекрасно решение на всички тези проблеми.

Кои са ползите от тази едновременно удобна, практична и елегантна мебел?

По-ефективно използване на пространството

Добре известно е, че вграденият гардероб увеличава максимално пространството в дома. Това е най-голямото му предимство. Ако не разполагате с достатъчно пространство в жилището си, вграденият гардероб е идеално интериорно решение.

Очарователно обзавеждане в средиземноморски стил (галерия)

Можете да го персонализирате според нуждите си

Вградените гардероби се проектират специално по поръчка в зависимост от особеностите на дома ви. Това означава, че можете да определите с точност стила и визията на гардероба си, освен неговия дизайн и размери, които се влияят от мястото, в което ще бъде вграден.

Правилното допълнение за интериора ви

Друго голямо предимство на монтирания гардероб е фактът, че можете да допринесете за процеса на проектиране. Можете да посочите от какви точно материали да бъде направен, в какви цветове да бъде издържан, какви ексцентрични форми да притежава. Изобщо, всичко е под вашия контрол. Вие сте дизайнерът.

Собствено осветление

Някои модерни гардероби са снабдени с локално осветление. Но то може да не пасва на вкусовете ви. След като вграденият гардероб ще бъде по ваш дизайн, осветлението му също ще е по ваш вкус.

Свързани статии

По-добра поддръжка

При вградения гардероб имате по-лесен достъп, който улеснява почистването. Този тип мебели обикновено се проектират така, че да пасват идеално точно под тавана на помещението. Това изключва досадното бърсане на прах отгоре, премахване на паяжини и други видими нечистотии.

Идеи за интериор в цвета на 2018-а година (галерия)

Гъвкава цена

Готовите продукти в магазините идват с предварително определена цена и надценка. Когато правите гардероб по поръчка винаги можете да се договорите за цената.

Добра дългосрочна инвестиция

Вграденият гардероб е добра инвестиция, особено ако държите да е направен от масивен материал за разлика от масово разпространените евтини варианти в магазините. Това го прави използваем за много повече години.

Коментирай