Здраве и красота

4 бързи промени във външния вид

17.08.2012г. / 13 56ч.
Снежана Проданова
4 бързи промени във външния вид

След редица сероизни житейски, трудни за преодоляване ситуации е нормално да не заключваме емоциите си, а да искаме да ги „изкрещим” от себе си. В такива моменти външния ни вид претърпява драстични промени. При всички случаи на си правете спонтанни татуировки и пиърсинги. Всичко е временно, затова подходете с временни средства.

Сменете цвета на косата си. Изберете боята, която отдавна сте искали, но не сте имали куража да изпробвате. Напоследък много популярни станаха яркочервените тонове, защото прибавят увереност и дързост към излъчването на жената. Ако съвсем искате да промените лика си, направете си бретон. Ще се учудите как погледът ви ще се промени само за няколко минути.

Изберете си нов парфюм. Интересно е, че когато чуем някоя песен или усетим някакво ухание, най-лесно си спомняме за отминали моменти. Настоящият ви парфюм ще ви държи заключени в миналото, а един нов аромат ще ви окрили за нови преживявания.

Не посягайте към черния молив за очи, а изберете някакъв тъмен, но цветен. Тъмнолилавото или тъмносиньото не са натрапчиви, но определено ще придадат различно очертание на очите ви.

Червеното червило, както по-горе споменатата червена коса, е "черешката на тортата" за един емоционален празник – преодоляването на моментните разочарования и придобиването на самочувствие и твърдост.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай