Здраве и красота

Най-хубавият коледен подарък бижу!

Още имате време да купите страхотен подарък за семейството

20.12.2012г. / 12 03ч.
Аз жената
Снимка: Мега-Смарт

Снимка: Мега-Смарт

Броени дни остават до Коледа и всички ние трескаво се подготвяме за един от най-големите християнски празници! Вълнуващ е всеки момент при подготовката на коледното тържество, но безспорно най-голямо внимание отделяме на подаръците.

Да се избере подходящ подарък за любимите хора си е направо изкуство. Важно е да харесаме визията на подаръка, дали ще е полезен и не на последно място, как ще се отрази покупката на финансовото ни състояние.

Идеалният коледен подарък, който съчетава всички тези важни компоненти е медицинското бижу на Мега-Смарт – биогривна с уникална визия!

Само сега, преди Коледа, може да се възползвате от прекрасната промоция и да закупите две биогривни на стойност 49 лв всяка и ще получите безплатен подарък биоколие! При онлайн поръчка на биогривните, доставката ще ви е безплатна.

Медицинското бижу на Мега-Смарт съчетава 5 активни елемента: дълги инфрачервени лъчи, органичен германий, неодимов магнит, отрицателни йони и вулканична лава. Всички те оказват мощно влияние върху различни заболявания, като заедно с това се подобрява общият тонус и качеството на живот на болни и на здрави.

Модерната гривна е сертифицирана и спасява от мигрена, високо кръвно налягане, безсъние, висок холестерол, ставни болки.

Гривната може да се носи непрекъснато – 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Няма никакви опасности за здравето Ви. Желателно е да спазвате инструкциите за употреба, за да запазите добрия вид на гривната. Медицинското бижу е алтернативен подход за спомагане на Вашето здравословно благосъстояние и не може да замести предписаното Ви от Вашия лекар медикаментозно лечение, по тази причина не е редно да го спирате. Официален вносител на гривната за България е фирма „Мегасмарт България“ ЕООД. Фирмата е притежател на цялата документация и сертификати, които гарантират качеството, произхода и оригиналността на продукта.

Повече информация може да откриете тук: http://www.megasmart-bg.com/

* Платена публикация.

Коментирай
17 rate up comment 0 rate down comment
miroslav ( преди 11 години )