Здраве и красота

И кралиците на красотата се нуждаят от хиалуронова киселина

Две носителки на титлата Мисис България се присъединиха към „клуба на Мадона“

06.03.2013г. / 15 00ч.
Аз жената
И кралиците на красотата се нуждаят от хиалуронова киселина

Мисис България 2008 Милена Шаркова и Мисис България 2003 Маги Желязкова се присъединиха към „клуба на Мадона“. Условно членове на такъв клуб са наречени всички популярни личности по света, които поддържат външния си вид с Терапията на Мадона. Двете наши красиви дами също довериха грижата за лицата си на тази терапия, както преди време направиха Виктория Бекъм, Ева Лонгория, Наоми Кембъл. С тази разлика, че докато холивудските звезди имат лични терапевти, които им прилагат процедурата на Мадона в техните домове, нашите известни личности посещават елитните естетични клиники, за да поддържат красотата си. Маги и Милена, например, се подлагат на Терапията на Мадона в клиника в София.

Какво представлява Терапията на Мадона? Оригиналното наименование на процедурата е Intraceuticals, но тя става популярна у нас и по света като Терапията на Мадона, защото Кралицата на попа всъщност е една от първите холивудски звезди, които започват да поддържат лицето си с нея. В момента в дома си Мадона има няколко апарата за процедурата. Апаратите пътуват с нея на турнета и задължително „гледат“ всеки неин концерт зад кулисите. Тя прилага терапията и преди заснемането на видеоклипове или фотосесии.

Процедурата представлява интердермално проникване на 95% чиста хиалуронова киселина в дълбоките слоеве на кожата на лицето. Проникването става с помощта на кислород под високо налягане, който се произвежда от специален апарат.

Свързани статии

Терапията разполага с няколко различни вида серуми, които се грижат за специфични проблеми на кожата на лицето – акне, суха и сивкава кожа, бръчки, пигментни петна, стресирана и състарена кожа. Серумите съдържат освен хиалуронова киселина и чисти природни съставки и естествени антиоксиданти – алое вера, зелен чай, екстракт от джинджифил, жълт лапад, екстракт от кора от мандарина, екстракт от маслини, от бамя, от африканска брезова кора и разбира се – богат витаминен комплекс. Серумите съдържат витамини A, E и C.

Милена Шаркова е сред най-красивите омъжени българки, управлява собствен бизнес и  обича работата си. Целият й свят се върти около красотата и творчеството. Тя не е професионален модел, но в биографията си има участия в ревюта, фотосесии и представяния на колекции на световноизвестни марки. Милена е завършила две магистратури – маркетинг и бизнес администрация. Работила е 5 години като бренд мениджър в голяма българска компания. От 8 години успешно ръководи собствен бизнес. Носителка е и на титлата Mrs Super Model of the Worldwide of Mayas в категорията за омъжени дами на международния конкурс в Доминиканската Република. Водеща максима на красивата бизнес дама е да търси баланса и „златната среда“, както в бизнес концепциите си, така и в житейската си философия. Това се отнася и за козметичните процедури, на които се подлага, с цел естествена и добре поддържана визия.

Маги Желязкова – Мисис България 2003 се подвизава повече като телевизионна водеща  отколкото като модел. Последно зрителите са я гледали като водеща на здравното предаване „Специалистите“ по Нова тв. Преди това беше водеща на едночасовото шоу „В салона“ по TV2 . Маги Желязкова водеше и „Къщата на парите“ по Нова телевизия, което стартира по времето на „Биг Брадър фемили“ с коментари за къщата. Самата тя участва във втория сезон на реалити шоуто "VIP Brother". Кариерата й на модел започва през 1990 година, когато за първи път се качва на модния подиум. Работила е с всички известни български дизайнери и модни агенции. Снимала се е в много музикални видеоклипове, била е рекламно лице на популярни марки и престижни модни списания. През 2003 година печели титлата „Мисис България“. През 2006-а се снима за корица на Playboy, а три години по-късно отново е на корицата на популярното еротично издание. Снимала се и за FHM.

Коментирай