Здраве и красота

Кой гримира Мадона, Лейди Гага и Виктория Бекъм?

Ето на кого се доверява Мадона за грима си

08.03.2013г. / 15 40ч.
Аз жената
Кой гримира Мадона, Лейди Гага и Виктория Бекъм?

Всички знаем, че зад перфектната визия на звездите стои голям екип от стилисти, гримьори, коафьори. Без тях добрият външен вид и супер формата на знаменитистите са почти невъзможни.

Джина Брук е личен гримьор на Мадона от 8 години. Прави грима й преди всеки концерт, заснемане на видео клип или фотосесия. Пътува с нея на всичките й турнета. За турнето на Мадона "Confessions on a Dance Floor" Джина изработва ръчно изкуствени мигли с диаманти, които отразяват светлината от прожекторите и правят погледа на кралицата на попа неустоим.

Брук е популярна и като гримьорът на Оскарите. Брук гримира още Шаде, Опра  Уинфри, Ан Хатауей, Бритни Спиърс, Наоми Кембъл. Всички те полудяват по „изкуствените мигли на Джина Брук“. Всъщност Джина е жената, която възражда модата по изкуствените мигли от 60-те години на миналия век. За световното турне на Шаде през 2011 г. Джина изработва ръчно специални изкуствени мигли за изпълнителката, с които тя очарова публиката.

Джина Брук е един от най-желаните гримьори за рекламни фотосесии в САЩ. Гримирала е Виктория и Дейвид Бекъм за тяхна рекламна фотосесия.

Съвсем скоро очакваме в България самата Джина Брук . Тя пристига в София на 25 март 2013 г. Ще остане в страната ни само 1 ден и е готова да разкаже за това как Мадона поддържа безупречния си външен вид, как съумява винаги да изглежда свежа и сияйна по време на концерти и на фотосесии, как живее здравословно. 

Джина Брук е посланик на марката, чиято кислородна процедура за лице е любима на Мадона. Именно това е поводът Джина да дойде в България – ще представи процедурата у нас.

Програмата на престоя на Джина Брук включва пресконференция и гала коктейл в нейна чест. И двете събития ще се състоят на 25 март 2013 г. Пресконференцията е планирана за 13 ч, а коктейлът ще започне в 19 ч. Джина каца на летище София в 09:05 ч на 25 март 2013 г. с полет от Москва. Ще отпътува за Румъния на 26 март 2013 г. в 10:35 ч. И двете събития ще се проведат в Гранд Хотел София, където холивудската гримьорка ще отседне. Концерт по време на коктейла ще изнесе Белослава.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
go_panch ( преди 11 години )
Страхотна е, и на живо, и на екрана! Толкова съм щастлива, че вече и в България можем да се поглезим с "терапията на Мадона" за по-добра основа на грима. Intraceuticals е уникално чудо на индустрията, с което кожата ми изглежда неузнаваемо по-свежа и по-млада + човек има самочувствието след процедура, че се е докоснал поне малко до звездите! :)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар