Здраве и красота

Ябълков серум удължава миглите естествено и неустоимо

Американският козметичен бранд Rejuvesse MD е разработил естествен удължител за мигли

01.04.2013г. / 15 50ч.
Аз жената
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Има един рядък сорт швейцарска ябълка, който учените преоткриха в последните години, но не заради вкусовите й качества, а заради действието й върху човешката кожа. Името е трудно за произнасяне: Uttwiler Spatlauber, но качествата на тази ябълка са повече от удивителни. Нейн почитател е дори Мишел Обама!

Освен че има невероятната способност да подмладява кожата ни и да изтрива дразнещите ни бръчици, ябълковият екстракт може по естествен начин да удължи и уплътни миглите ни.

Използвайки тази активна съставка, американският козметичен бранд Rejuvesse MD (Реджувес МД) е разработил удължител за мигли под формата на серум. Продуктът се предлага вече и на българския пазар и предизвиква много голям интерес. Опаковката е достатъчна за повече от 4 месеца употреба – това определено ще ви спести средства и време. Брандът Rejuvesse MD е разработен от водещи американски дерматолози, сред които е и д-р Франциско Кардел – президент на Международното дружество по дерматология. Удължителят за мигли Rejuvesse MD е първият подобен продукт в Европейския съюз с изцяло безопасни съставки. Той не съдържа потенциално опасни хормоноподобни вещества и няма аналог на козметичния пазар в Европа.

Стимулирането и укрепването на миглите при Rejuvesse се постига с уникална комбинация от растителни стволови клетки, пептиди и витамини.

Но да се върнем на "вълшебната" ябълка - каква е всъщност нейната тайна и кое я превръща в отлично козметично средство?

Отговорът е кратък – стволовите й клетки. Сортът бил култивиран най-вече, за да може да издържа дълго в суровите климатични условия. И е факт – веднъж откъснат от дървото, плодът оставал с месеци свеж и гладък. Освен това, ако обвивката бивала наранявана, тя успявала сама да се регенерира. Стволовите клетки на тази ябълка са изключително устойчиви на външни влияния. Човешката кожа също съдържа стволови клетки и това са единствените клетки, които могат да се делят непрекъснато и които са отговорни за младежкия ни вид, но те са само между 2% и 7%. Ако можем да обобщим извода като уравнение, ще получим следното:

Здрави стволови клетки = млада и красива кожа!

Когато нашите стволови клетки в кожата започнат да се изморяват и изхабяват, растителните стволови клетки ги подсилват и съхраняват живи и работещи за дълго време. Затова и марката Rejuvesse MD предлага още и иновативните антиейндж продукти емулсия за лице, околоочен гел и лифтинг серум. Те имат силно изразен подмладяващ ефект, тъй като съдържат растителни стволови клетки както от редкия сорт швейцарска ябълка, така и от гроздето Gamay Teinturier Fréaux, известно с високото си съдържание на антиоксиданти.

В растителните стволови клетки на "вълшебната" ябълка се крие и тайната на удължителя за мигли Rejuvesse. Екстрактът действа, като забавя програмираната клетъчна смърт и увеличава анагенната фаза на космения фоликул. Всъщност космите не стават повече. Те просто живеят повече, по-рядко капят. Заради това видимо изглеждат повече. Механизмът е абсолютно същият, когато става въпрос за косата и бременността. По време на бременност по-голямата част от космите навризат във фаза на анаген, поради което косата изглежда по-плътна.

Освен растителните стволови клетки, удължителят за мигли Rejuvesse MD съдържа витамини и пептиди. Вложеният в него Пентапептид-17 е одобрен като козметично средство в ЕС и действа, като стимулира отделянето на определени видове епидермални кератиноциди, отговорни за космения растеж.

Повече за продуктите можете да намерите на www.q-science.eu.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Rada ( преди 10 години )
Започнах да използвам удължителя за мигли Rejuvesse от няколко седмици. Страхотен продукт. Всички ме питат какво съм правила, че миглите са ми станали толкова плътни.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар