Здраве и красота

Красива усмивка и здрави зъби – как?

Медикъл Дент подаряват безплатен преглед на 15 юни

28.05.2013г. / 12 40ч.
Аз жената
Снимка: Медикъл Дент

Снимка: Медикъл Дент

Уважаеми дами и господа,
Благодарим на всички за оказаното доверие!

Поради големия интерес на пациентите към „Деня на отворените врати” в клиниката на 20 април, екипът на Медикъл Дент с радост Ви съобщава, че съвместно със специалистите от Лекарски Консултативен Съвет организира за Вас отново ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ.

Имаме удоволствието да Ви поканим да ни посетите на 15 юни 2013г. /събота/ от 10:00 ч.    

Само на 15 юни /събота/ ще имате шанса да получите безплатна консултация от водещи специалисти на Лекарски Консултативен Съвет към Медикъл Дент в областта на Естетичната стоматология, от които ще научите тайните за бялата и червената естетика.

Необходимо е да си запишете предварително час за преглед на телефон 02 / 963 07 37 или във формата за контакт в сайта www.medicaldent.bg, защото само на 15 юни ще имате възможността да получите специални бонуси и преференциални цени при лечението.

Всеки започнал лечението си пациент получава 10% от лечението с бели естетични възстановявания: /фасети, керамични инлеи и овърлеи, циркониеви конструкции и корони, възстановявания над импланти/.

Постигнете красотата и естетиката в своята усмивка, като я направите хармонична и симетрична. Екипът на Център по Имплантология и Естетична стоматология Медикъл Дент ти подарява невероятната възможност да посрещнете лятото с усмивка, на която никой не може да устои!

Коментирай