Здраве и красота

Какви сенки да изберем според цвета на косата

За червена коса – смарагдовозелени сенки

18.06.2013г. / 10 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Gettyimages

Снимка: Gettyimages

Естествената красота на кожата, косата и очите винаги има нужда от малко допълнителен цвят. Красивите сенки правят очите ни още по-изразителни, блясъка в косите ни още по-наситен, а кожата сияйна.

Свързани статии

Да изберем подходящия грим понякога е малко трудно. Вместо да засилим ефекта, ние може да прикрием естествената си красота. Ето няколко насоки, които може да ви ориентират какви сенки да пробвате. Може би те ще се окажат наистина правилния избор за вас според цвета на косата ви.

За кафява коса може да си позволите всички нюанси на лилавото. Люляковото докосване на клепачите прави брюнетките още по-привлекателни. Малко сребърен брокат и безцветен гланц, допълват черната спирала.

За руса или леко опушена коса са подходящи зелени сенки, с малко жълто и цвят на невен. Черна очна линия и спирала в съчетание с много лек перлен гланц.

За червена коса нанесете смарагдовозелени сенки. Огнените гриви контрастират невероятно върху смарагдовозелените сенки. Черна спирала допълнително ще подчерта е и извие миглите. За по-голям ефект добавете малко златно в края на клепачите.

За черна коса експериментирайте с всички ярки цветове на сенките. Розово, малина, корал, смарагд, тюркоаз, малко сребро и злато. Лек гланц и черна спирала, за да завършите тази еуфория от цветове.

Снимка: Gettyimages

Коментирай