Здраве и красота

Уникален аромат съчетава традиция и модерност

4711 Nouveau Cologne – „Чувствам се обновен!“

03.07.2013г. / 12 00ч.
Аз жената
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

„Чувствам се обновен!“: с новия Nouveau Cologne, 4711 създаде уникална ароматна композиция.

Със създаването на вдъхновяваща комбинация между традиция и модерност, Maurer & Wirtz пишат напълно нова глава в над 200-годишната история на марката – създател на доказано най-известния одеколон в света.

4711 е представител на световния успех, постигнат в Кьолн. Марката е изградила добрата си репутация в много държави по света заради легендарния одеколон и традициите в парфюмерийната индустрия, които създава. След толкова години, тази световноизвестна компания разработи нова ароматна серия, която е насочена към младите, модерни хора. Тя изразява момент на спокойствие и вдъхновение в забързаното ни ежедневие.

Свързани статии

Това е чудесно ново ухание и ... още нещо. Одеколонът освежава сетивата и вдъхновява човек да открие нова енергия... да почувства аромата“, споделя Александра Кале, Мениджър развитие на парфюмерията в 4711. „Хармоничната плодова свежест, в комбинация с успокояващия ефект на еводия, е малко необичайна, но създава уникално чувствено ухание. В основата на благоуханието стои ароматния коктейл от касис, копринен божур и топло сандалово дърво.“

Благодарение на успокояващия си ефект, еводията е позната от векове на китайската медицина. Целта на Nouveau Cologne – да се открои като позитивен контрапункт на забързаното ежедневие, е силно подчертана с помощта на този безценен билков екстракт. Опаковката е брандирана с легендарния дизайн Моланус, като по този начин продължава класическия стил на марката 4711. Дизайнерът Питър Шмит създава визията на серията, която по нов, свеж начин интерпретира традиционния образ на марката и придава на Nouveau Cologne уникален и неповторим стил.

Като продължение на символиката в датата, одеколонът е лансиран и наличен в магазините от 4.7.2011 г.

Коментирай