Здраве и красота

Идеи за парти маникюр

Красиви нокти, с които да впечатлите

12.08.2013г. / 12 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: nailside.blogspot.com

Снимка: nailside.blogspot.com

Вечер, когато искаме да се забаляваме, първата дума, която изниква пред нас е парти. С нетърпение чакаме почивните дни, в които да съберем най-необходимите вещи, за да посетим поредното парти край морето. Вълнуваме се и очакваме приятни емоции. Знаем какво ще облечем, каква ще е прическата ни и не на последно място сме си направили искаме и красив маникюр.

Свързани статии

Той показва нашата женственост, неповторимост и вътрешно усещане. Винаги съдържа акцент от облеклото ни. Тук са няколко красиви идеи за парти маникюр, с които наистина да впечатлите.

Ако сте избрали рокля или тоалетът ви е от две части, в свежи цветове, вероятно ще изберете маникюр, който да се забелязва от далеч. Ако дрехите ви са с различни интересни десени, може да пренесете някои от тях и върху ноктите си. Предлагат се специални щампи, които ще ви улеснят в декорацията на ноктите. 

Искате да бъдете звездата на вечерта, тогава поставете звезди върху ноктите си. Не забравяйте и златния акцент, който е изключително модерен.

Цялата светлина на диско топките се е пренесла върху ноктите ви. Магнетичен, е онзи маникюр който е съвкупност от фини частици в различни нюанси. Трябва ви бърз и лесен за нанасяне лак, с който ще впечатлите. Чудесно ще контрастира на шоколадовия загар.

И не на последно място за тези, които няма да изневерят на животинските принтове под една или друга форма, е тази идея за маникюр. Тези шарки върху ноктите може да постигнете като използвате щампи. Продават се навсякъде и са лесни за поставяне.

Снимки: nailside.blogspot.com

Коментирай