Здраве и красота

Медената маска на новите звезди

Маска за блясък с мед

04.09.2013г. / 13 00ч.
Вергиния Генова
Снимка: Shc.hu

Снимка: Shc.hu

Искате бляскава коса? Искате когато минавате по коридорите, колегите да остават с впечатлението, че слънцето е изгряло. Е, тогава трябва да полагате специални грижи за буйната си и бляскава грива.

За да постигнете този ефект, може би трябва да заложите на боята за руси коси или поне да се постараете косата ви да е максимално бляскава.

Ето поредното предложение как лесно и бързо да стане това и то в домашни условия.

За ефектите – не мога да гарантирам, трябва да го изпробвате по коридорите.

Свързани статии

Естествено съставките, които предлагам са достъпни и няма да ви се налага да търсите в интернет какво растение е това. Въпреки, че този път предложението е мед, а пчелите знаете застрашително, казват, че изчезвали. Това е много притеснително за малките мечоци, че и за по-големите меченца, които не могат да си представят живота без лъжичка… ох, лъжичка ли казах… без бурканче… гърненце… абе без много гърненца с мед. Според мен – липсата на мед – би била показателна за началото на края на света.

Та докато има достатъчно мед и за похапване и за омазване ви предлагам:

Да разбъркате 3 супени лъжици мед със сока на един лимон и да нанесете на косата. Сместа трябва да е хомогенна, но да не се разтича, затова и пропорцията трябва да я прецените според дължината на косата.

Внимателно разресвате и оставате така около 15 минути.

Измивате и оставяте косата да изсъхне.

Бъдете добри – предупредете близките си да са с тъмни очила. Все пак избухваща свръхнова си е опасно ярко явление.

Особено ако сте на нова работа или ви предстои да сте студентка първа година и това ще е първата ви поява сред новите колеги – бъдете бляскавата свръх нова звезда.

Коментирай