Здраве и красота

20 години грижа за красотата

Едно име – символ на грижа и красота

08.10.2013г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

 

На 6 октомври, на изискано събитие, едно име, символ на грижа и красота, събра приятели, колеги и партньори, за да отбележи своя 20-годишен юбилей. Партито на салони за красота Antoanette премина през мултимедийно шоу, музика, танци и разбира се, много изненади и подаръци за всички присъстващи.

Гостите успяха да опитат от изискания кетъринг, специално направените за тях свежи коктейли, както и невероятната торта, приготвена от майстор-сладкар специално за юбилея на марката.

Истински спектакъл представиха танцьорите Dance Studio 121, а най-голяма музикална изненада за всички бе появата на Графа, който както винаги успя да завладее гостите с музиката си.

Свързани статии

За приятната музикална атмосфера се погрижи и DJ Desy.

На събитието присъстваха още стилист Капанов, коафьорът Гого, както и други изискани и скъпи гости. Госпожа Антоанета Цветанова бе в целия си блясък. Развълнувана, тя отправи благодарствени думи към всички, които вече 20 години се доверяват на името Antoanette, доказало своя професионализъм в комуникацията с партньори и клиенти.

Всички, които са се доверили на професионализма на Antoanette знаят, че клиентите, които посещават техните салони за красота получават безупречна грижа.

Разгледайте галерията ни с още снимки от събитието.

Снимки: Antoanette

Коментирай