Здраве и красота

Зимни тенденции в маникюра за 2013-2014

Кои ще са най-хитовите цветове през зимния сезон

20.10.2013г. / 14 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: Opi

Снимка: Opi

Много блясък, брокат и празнично настроение ни очаква при есенно-зимните тенденции в маникюра за 2013-2014 г.

Козметичната марка O.P.I. представи специалната си коледна колекция, вдъхновена от звездата с уникален стил Марая Кери. Бляскавите и празнични цветове, които носят имената на някои от най-известните й песни, ще радват ръцете на жените през зимния сезон.

По време на събитието Сара Джои Браун, говорител и трейнър на O.P.I. представи най-актуалните тенденции и техники на марката. Тя разкри вдъхновението на O.P.I., което се е породило от съвместната работа с Марая Кери за създаване на колекцията от празнични цветове.

За колекцията O.P.I. Марая Кери:

Празничната колекция Марая Кери включва асортимент на нюанси в червено, бургундско, керемидено и шоколадовокафяви оттенъци, заедно със златно, бронзово и перлено.

Колекцията представя и шест нови нюанса с текстура на течен пясък, в гамата присъстват от ледено синьо до замръзващо розово и искрящ графит. Всеки от нюансите на течния пясък представя иновативната технология за фина текстура и матов завършек съвместно с блестящи рефлекторни частици. Всеки от лаковете от празничната колекция на Марая Кери е с ексклузивната патентована четка ProWide за оптимално нанасяне.

Лаковете от серията Течен Пясък трябва винаги да се нанасят без топ лак.

Празничната колекция на Марая Кери ще бъде пусната на пазара през октомври 2013 г., в професионалните салони и магазини. Всяка сезонна колекция на марката предлага и гел лакове в същите цветове.

O.P.I. GelColor е първият продукт, който се нанася като лак, изглежда като лак, но е 100% гел полимер. С неповторимата си патентована четка, невероятните си консистенция, блясък и издръжливост гел лакът е ново поколение система за полуперманентен лак за нокти. Това е причината той да задържа блясъка си в продължение на цели три седмици.

O.P.I. GelColor е продукт с иновативна формула и система за изпичане. С помощта на LED лампата, става за 30 секунди (на пласт).

Коментирай
Свободно време