Здраве и красота

Грижата за косата е ценна

14.03.2006г. / 22 05ч.
Аз жената
Грижата за косата е ценна

Модния коафьор Митко Дамов представи продуктите и начините за грижа за косата. Той показа как здравата коса без никакво съмнение може да устои на всякакви стилизиращи процедури, като започна от крайния резултат – развали прекрасно оформените прически до падащи кичури. Това се случи в Tiffany club на специално събитие организирано от Pantene Pro-V, където бе представена новата колекция Anti – Breakage. В събитието взеха участие младата актриса Ана Пападопулу, която е рекламно лице на Pantene Full Thick, Диана Клуш – Мениджър външни връзки на P&G за Балканите, а водеща беше Мира Добрева.

Специална част от събитието бе интервю с миналогодишната победителка, която получи наградата “Коса на Пантен 2005” на наградите за красота “Pantene Beauty Awards” – двадесет и пет годишната Христина Митова от София.

Има три зони на състоянието на косата. Зелената зона е зоната на здравата и устойчива коса. Втората е Кехлибарената зона – предупредителната зона и последната Червена зона, която е опасната зона. Стресът, който може да причини преминаването на косата от една зона в друга, зависи от много фактори като типа на косата, грижите, полагани за нея и влиянието на околната среда. Новата колекция продукти съдържа всичко, което пази косата далеч от Опасната зона.

Падането на косата е сериозен проблем за много жени. До голяма степен то се дължи на накъсването на косъма, особено при дългите коси. Новият Pantene Pro-V Anti-Breakage съдържа Pro-V амино комплекс, който включва про-витамин B5 и уникална комбинация от три аминокиселини, наподобяващи онези, от които е съставена косата. Този комплекс прониква дълбоко в нейната структура, снабдявайки я с аминокиселините, които тя губи с течение на времето. По този начин косъмът и неговата обвивка се заздравяват и стават устойчиви на накъсване. Новата колекция Pantene Pro-V Anti-Breakage, включва шампоан, балсам и маска за интензивна грижа. Когато шампоанът и балсамът се използват едновременно косата поема по-високо количество аминокиселини. Pantene Pro-V Anti- Breakage намалява до 50% косопада, дължащ се на накъсване.

Горещо лято и красива коса

Косата – силна и нежна

Три стъпки за обемна коса

Цветовете на Wellaton

5 начина да се почувствате по-красива

Коментирай
32 rate up comment 8 rate down comment
master of puppets ( преди 11 години )
kajete mi kak da se opravi kosata,za6oto e mnogo iztanqla.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време