Здраве и красота

3 упражнения за стегнати седалищни мускули

Клякане и ...

01.11.2013г. / 14 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Стегнатите седалищни мускули изискват всекидневни упражнения, но пък за тях не е нужно да посещавате фитнес залата, а и не отнемат много време. Със следващите три предложения може да започнете деня си или да ги правите за разтоварване след работа.

Дори и тези от вас, които по цял ден са на бюро нямат извинения, че не полагат и минимални усилия за стягането на задните си части, защото най-лесният вариант, който може да ви раздвижи на работното място е клякането. Споделяме и видеоурок с още приятни и лесни упражнения за секси стегнато дупе.

Свързани статии

Застанете на четири крака със свити на 90 градуса колене. Започнете да вдигате единия крак назад и нагоре, но леко свит в коляното. Вдигате и връщате в изходно положение. Направете по 15 повторения за всеки крак.

За следващото упражнение ще ви трябва голяма мека фитнес топка. Легнете върху нея по корем и отпуснете назад краката, да опират в земята. Започнете да вдигате единия крак назад и нагоре. Вдигате и отпускате. След това правите същото движение, но с другия. Направете по 10 повторения за всеки крак.

Странични вдигания на краката са друго упражнение, което може да правите докато гледате любимия си филм. Легнете на една страна. Главата може да подпрете на една от ръцете и леко да се повдигнете, задържайки тялото си на единия лакът. Започнете да вдигате бавно единия крак и след това да го връщате в изходна позиция. Направете по 15 повторения за всяка страна.

Коментирай