Здраве и красота

Как поддържа красотата си Айшвария Рай

Не яде пържени и преработени храни

06.11.2013г. / 10 20ч.
Михаела Лазарова
Айшвария Рай. Снимка: Reuters

Айшвария Рай. Снимка: Reuters

 

Айшвария Рай е синоним на красота и женственост. Красавицата, която бе коронясана през 1994 година с титлата Мис свят, успя да покори както Боливуд в Индия, така и Холивуд в Америка. Красива коса в естествени нюанси, сиво-сини очи, плътни устни и смугла кожа. Елегантна и изтънчена походка. Така изглежда тя, щом се появи на червения килим.

Всяка красива жена си има своите малки тайни, с които поддържа добрия си външен вид. Тайните на Айшвария се крият в използването на естествени продукти, с които поддържа красивата си кожа на лицето. Тя пие поне по 8 чаши вода на ден. За да премахне мъртвите клетки по кожата си тя прилага тайни индийски методи за красота, които включват брашно от нахут, мляко и куркума. С тези съставки приготвя нежен ексфолиант за кожа, който може да бъде поставен и като маска на лицето.

Свързани статии

С помощта на кисело мляко тя поддържа кожата си мека и с гладък тен. Прилага и маска от краставица, за да бъде кожата на лицето й винаги хидратирана и свежа. Знае, че здравето на кожата се поддържа не само с маски и ексфолианти, затова е изключила от менюто си мазни и преработени храни, не пие алкохол, не пуши.

Консумира много пресни плодове и зеленчуци, кафяв ориз.

Придържа се към няколко малки хранения, разпределени през целия ден. Физическа активност, която прави с удоволствие е йогата, също така обича и бързото ходене. Обича и да медитира, защото така се отпуска физически и психически.

Красотата си подчертава като нанася малко количество спирала върху миглите, черна очна линия и сенки в златист цвят, които контрастират невероятно на цвета на очите и кожата й.

На устните си поставя нюанси в прасковен цвят, розово и кафяво. За руж избира такъв, който е с лек бронзов оттенък и цвят тъмна праскова. В облеклото й почти винаги присъстват красивите бродерии, шевици, пайети и камъни. Избира моделите си така, че с тях да подчертае красотата на формите си.

Разгледайте галерията ни с още красиви снимки на Айшвария Рай.

Снимка: Reuters

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
nana ( преди 10 години )
Здраве и красота