Здраве и красота

Холивудски тайни за красива кожа

Как се справя с подпухналите очи Сандра Бълок?

22.11.2013г. / 09 10ч.
Михаела Лазарова
Скарлет Йохансон. Снимка: Reuters

Скарлет Йохансон. Снимка: Reuters

Всяка известна личност си има малки тайни за красива кожа. Често те се оказват не скъпи процедури в козметичните салони, а натурални продукти, които се грижат за красотата на кожата. От друга страна в някои от тайните на едни от най-красивите жени се крият използването на медикаменти върху кожата, които имат съвсем друго приложение. Вижте кои са те.

Свързани статии

Скарлет Йохансон

Скарлет има безупречна кожа на лицето. Актрисата споделя, че често почиства лицето с ябълков оцет. Намира го за ефективно средство срещу появата на пъпки.

Холи Бери

След раждането на второто си дете актрисата изглежда зашеметяващо. За да поддържа красива кожа и на тялото тя добавя към душ гела си смляно кафе. Нежният масаж, който прави на тялото си с него не само премахва мъртвите клетки, но и не позволява на целулита да се задържи.

Дженифър Лав Хюит

Красавицата споделя, че не се притеснява, когато на лицето й се появи някоя пъпка. В такива моменти тя веднага я тушира с ментова паста за зъби, която според нея се справя успешно и с петънцата по кожата.

Сандра Бълок

Много дами имат проблем с подпухналостта под очите. Сандра Бълок е открила своя лек за този неприятен козметичен проблем. Тя нанася мехлем за хемороиди под очите и твърди, че това помага успешно.

Тери Хачър

Красивата „отчаяна съпруга“ е открила тайната на гроздето и по-специално на виното и неговите антиоксидантни свойства. Когато си прави домашни маски за лице, тя винаги добавя към тях няколко капки вино. Същото прави и когато взима релаксираща вана.

Снимки: Reuters

Коментирай
Свободно време