Здраве и красота

Твоята нова женска хитринка за обем в косите

Тайната на красивата коса

30.10.2013г. / 12 35ч.
Аз жената
Снимка: Wash&Go

Снимка: Wash&Go

Като жена знаеш, че за да си добра във всичко и да изглеждаш винаги перфектно, трябва да полагаш много усилия. Имаш много трикове, с които се справяш успешно с грижата за дома, семейството и вкусните закуски и сладкиши, които им приготвяш. Но остава ли ти време да се погрижиш и за себе си? 

В напрегнатото ти ежедневие, жонглирайки между офиса, домашната работа и децата, имаш нужда от бързи решения, но с видим и моментален резултат. Знаеш, че за да изглежда косата ти ослепителна със страхотен обем е нужно време, много стилизиращи продукти и дълго висене пред огледалото.

Какво ли не си опитвала, за да направиш тънката си коса с ослепителен и дълготраен обем?Представяш ли си, ако можеше да използваш свойствата на маята, която прави  вкусотиите ти толкова бухнали и върху косата си? 

Wash&Go, експертът по обем, има отговор за теб! Благодарение на  екстрактa от мая в новия шампоан и балсам косата ти ще блести от чистота и ще пленява всички погледи с нейния дълготраен обем.

Вдъхновен от свойствата на маята новата серия на Wash&Go прави тънката и безформена коса красива и обемна и то без да губиш времето си пред огледалото в дълготрайни стилизиращи процедури. Новите продукти с екстракт от мая ще се превърнат в твоята нова, малка хитринка за красива и обемна коса без излишни стилизиращи процедури.

Така ще имаш повече време, за да приготвиш нещо вкусно за теб и семейството си или да релаксираш, наслаждавайки се на свободното си време.

Коментирай