Здраве и красота

Идеи за празнична прическа и грим

Бъдете неотразими!

04.12.2013г. / 16 40ч.
Михаела Лазарова
Мила Йовович. Снимка: Reuters

Мила Йовович. Снимка: Reuters

Избрахте ли с каква прическа и грим ще посрещнете предстоящите празници? Има толкова много красиви възможности, с които да изглеждате зашеметяващо в коледната и новогодишната нощ.

Вижте някои красиви предложения на едни от най-известните и красиви дами в Холивуд. Безупречно съчетание от добре оформени коси и красив тематичен грим.

Последвайте тези професионални съвети и ги приложете във вашата празнична визия.

Свързани статии

Прическата на Аманда Сейфрид може лесно да оформите сами с помощта на маша или преса за коса. Оформете страничен път и започнете да навивате косата като къдриците трябва да са на около 10 см от корените. Гримът на Аманда е лек и подчертаващ.

Черна очна линия, сенки в лилав матов цвят, черна спирала и прасковен руж. Устните й са в меки розови нюанси, но на този цвят сенки би отивало и червило в цвят патладжан.

Прическата на Мила Йовович е подходяща за дами с по-къса коса. Предварително създайте къдрици с маша или ролки, като ако имате бретон него изсушете настрани, нека остане прав. С помощта на фуркети съберете косата си леко в страни. Получава се красива и небрежна прическа, която ще разкрие чертите на лицето ви и красотата на бижутата, ако сте решили да носите такива обеци като на Мила. Гримът е лек и в меки тонове, но на такава прическа, с тези бижута би си отивал и грим в стил Дита фон Тийз.

Кокът на Джулиан Хоуг е най-бързата и красива празнична прическа, която може да си направите. Измийте и изсушете косата си. Вдигнете я нагоре, усучете я няколко пъти и фиксирайте с фуркети. Може предварително да я сплетете на плитка и тогава да оформите кок. Като допълнение добавете отстрани на кока и красива фиба с много камъни. Гримът е лек, но и тук присъства задължителната черна очна линия. На светла кожа и светла коса всички цветове от палитрата с гримове са подходящи. И все пак изберете по-ярки цветове за червило, които да ви направят още по-секси.

Прическата на Даян Крюгер леко напомня за 40-те. Ретро къдриците са изключително актуални. След като накъдрите косата си може да я съберете на небрежна плитка или да оформите кок на тила. Не забравяйте да оформите страничен път на косата и да оставите няколко кичура коса, които да падат покрай лицето ви. Изберете металик сенки в цвят мед и розово злато, черна очна линия и лек бронзов руж. Червилото или гланцът за устни трябва да е металик или с много фини брокати.

Снимки: Reuters

Коментирай