Здраве и красота

5 вреди от големия бюст

Дамите, които имат „едра женственост“ знаят...

27.12.2013г. / 10 00ч.
Илияна Николова
Снимка:sxc.hu

Снимка:sxc.hu

Всички жени, които носят красотата и същевременно бремето на големите гърди, ще разберат защо пишем тази статия. Големият бюст е дар божи, който мъжете обикновено първо забелязват у една жена. Някои жени пристъпват към уголемяване на гърдите, други страдат цял живот, че размерът на сутиена им не е с чашка D или E.

Преди да изпадате в депресия заради малкия размер на бюста си, мили дами, вижте някои недотам приятни преживявания, които сполетяват собственичките на едри красоти!

Намирането на подходящ размер сутиен много често е кауза пердута! Пазарът е залят с малки и средни размери. И не само това – най-разпространените модели са тези с твърда чашка, които често правят гърдите ви още по-големи и изглеждащи сякаш поднесени на поднос. Дантелените модели са вариант, но пък не са толкова стегнати. А големите бюстове са и тежки, затова е нужен масивен сутиен, който да поддържа цялата тази красива тежест.

Същото важи и за банските костюми. Подобно на сутиена, размерът и формата са изключително трудни за откриване и подбор. В крайна сметка купувате нещо с нежелание, колкото да покрие зърната ви, или се примирявате с цял бански тип „банският на баба“.

Увисването... Много неприятно. Но статистиката сочи, че дамите с по-тежък бюст, естествено, са по-застрашени от смъкване на бюста. Кожата е еластична, но с годините губи това свойство и е възможно гърдите ви да слязат на по-долен етаж.

В горещите летни дни изпотяването в основата на гърдите е повече от неприятно.

Много от ежедневните ви дейности са затруднени заради големината на гърдите ви. Слагането на колана в колата, чантата ви с дръжка през рамо ви убиват и правят бюста ви да стърчи още повече напред. Когато се затичате имате чувството, че от врата ви се откъсва нещо. Трудно спите по корем, а толкова много обичате!

Красотата иска жертви. В случая с големия бюст, природата не ви е питала дали искате да правите тези жертви – просто ви е дарила! Защото все пак този символ на женската красота е дар от Бога, колкото и трудности да изпитват носителките му понякога.

Коментирай
1 rate up comment 6 rate down comment
коко ( преди 10 години )
поздравявам кармен манукян и и пожелавам здраве щастие и късмет
отговор Сигнализирай за неуместен коментар