Здраве и красота

На път към безграничната красота с перфектен маникюр

Вижте тенденциите в маникюра за пролетта на 2014-та

21.01.2014г. / 09 40ч.
Мария Дуковска
Снимка: CND

Снимка: CND

Пътят към безграничната красота е отворен и е време да се отправим на пътешествие към ефектната и модерна CND визия за пролетта на 2014 г.

Лидерът в маникюрната индустрия представя новата си колекция Open Road, посветена на жените със свободен дух, които обичат спонтанността и залагат на безгрижния шик.

Една нова тенденция се заражда в името на приключенията и украсява ноктите с авантюристична нотка. Пастелни тонове и нюанси, сякаш износени от времето, придават на маникюра усещане за винтидж и провокират дамите.

Ведри и непосредствени, цветовете от колекцията Open Road допълват както палитрата на оригиналния CND Shellac™, така и дълготрайния лак CND VinyluxTM. Носещи оригиналните имена Powder My Nose, Sun Bleached, Desert Poppy, Clay Canyon, Mint Convertible и Sage Scarf. Те предизвикват дамите да бъдат непринудени и спонтанни, дръзки и смели.

„Колекцията Open Road вдъхновява жените да разпуснат косата си, да свалят гюрука на автомобила, да карат към залеза“, казва съоснователят и криейтив директор на компанията Джен Арнолд.

„Да живееш за мига и да носиш цветове, които олицетворяват това твое усещане, събужда желанието за приключения“, допълва тя.

CND Shellac колекция Open Road

 

Изразете своя уникален стил върху ноктите си с пролетните цветове CND Shellac: Powder My Nose, Sun Bleached, Desert Poppy, Clay Canyon, Mint Convertible и Sage Scarf. Маникюрът и педикюрът със CND Shellac осигурява 14-дни огледален блясък и съвършенство на ноктите.CND Vinylux колекция Open Road.

Нека ноктите на краката са в същите нюанси като тези на ръцете с шестте цвята Open Road на дълготрайния лак CND Vinylux, които кореспондират със цветовете на CND Shellac: Powder My Nose, Sun Bleached, Desert Poppy, Clay Canyon, Mint Convertible и Sage Scarf Powder. Можете да закупите CND Vinylux от салоните за красота и магазини Beauty zone и Douglas.

CND Арт пигменти Open Road

За още по-пълна свобода на въображението и повече възможности за ефектен маникюр, колекцията е допълнена и с нови CND Арт пигменти в лимитирано издание специално за професионалистите в салона – Denim Geode, Emerald Mirage, Amethyst Flash, Copper Mine и Desert Chameleon.

Новата колекция Open Road CND предлага още повече възможности за модерен и ефектен маникюр – в тон с актуалните тенденции от модните подиуми за пролет 2014 г.

Коментирай