Здраве и красота

Как да си направите зигзаг маникюр?

Бъдете в крак с тенденциите в маникюра

24.01.2014г. / 12 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thenailasaurus.com

Снимка: thenailasaurus.com

Тенденциите в маникюра, също както тенденциите в облеклото, търпят промени. Изисква се голяма изобретателност, за да се създаде нова и красива идея върху ноктите, която да бъде в крак с последните модни тенденции.

За маникюра, в който се пресъздават например линиите на райето, често се използват тънки лентички от тиксо, които поставени върху ноктите, създават желания ефект. Споделяме една идея за красив маникюр, в която отново с помощта на тиксо да направите зигзагообразен маникюр.

Това, което ще ви трябва са база за лак, два различни цвята лак, като единият може да бъде с лек брокат, топ лак, тиксо и зигзаг ножица. Най-напред поставете база за лак върху ноктите, изчакайте няколко секунди да изсъхнат и нанесете основния цвят лак. Той трябва да изсъхне много добре.

Свързани статии

След това с помощта на зигзаг ножица изрежете няколко по-тънки или две по-широки лентички от тиксо. Поставете ги внимателно върху нокътя или ноктите ( може да си помагате с пинцета за вежди) и нанесете от втория цвят лак. Изчакайте го да изсъхне добре и внимателно премахнете лентичките. Завършете маникюра като поставите топ лак за повече блясък.

Снимка: thenailasaurus.com

Коментирай