Здраве и красота

Орлин Павлов стана лице на световна козметична марка

Световният козметичен гигант за пръв път избира българин за реклама на продуктите си

24.01.2014г. / 17 00ч.
Аз жената
Снимка: архив, Булфото

Снимка: архив, Булфото

Орлин Павлов е първият български мъж, избран да представи продуктите на Avon през 2014 година в серията Avon Men. Това е съвсем ново превъплъщение за певеца, актьор и телевизионен водещ Орлин, за което самият той казва: „Обичам и се доверявам на Avon, ние споделяме общи ценности. С кампаниите срещу домашното насилие и рака на гърдата, те ме спечелиха като поддръжник отдавна...“

Много дами са възторжени фенове на Орлин, но въпреки това, изборът на първото мъжко лице не е толкова спонтанен. Поканата към Орлин е резултат от обстоен анализ на начина на живот на българските звезди. Компанията избира Орлин, тъй като той е вдъхновение за много роли, които един мъж може да има в живота.

С новото лице на мъжката серия козметичният гигант ще вдъхне на дамите повече увереност при избора на продукти за половинките им и ще даде още причини, с които да се влюбят в мъжа до себе си. В следващите месеци дамите могат да очакват много изненади от това ексклузивно партньорство, първата от които е пътеводител за мъжки подаръци в навечерието на „Св. Валентин“.

Орлин Павлов е един от най-успешните и обичани български музикални изпълнители. Едни от най-успешните му сингли излизат последните години – песните „Секунда“ и „За ден“ с участието на DJ Borche и с рапъра Бобо. Успоредно с кариерата си в попмузиката Орлин се изявява активно и на джаз сцената. Има успешни и дългосрочни проекти с Живко Петров, JP3 и Биг Бенд „Брас Асоциация“ и Ангел Заберски-син. Един от последните му реализирани проекти е сингълът „Живи легенди“, който излезе в средата на ноември 2013 г. Той е част от саундтрака към едноименния филм на Ники Илиев, чиято премиера очакваме на 14 февруари 2014 г. В него ще видим и Орлин в главната роля, след успешните му проекти в международни кино и ТВ продукции, като в България е познат с ролите си в сериалите „Домашен арест“ и „Отплата“.

Певецът влиза като участник в два риалити формата – „Dancing stars“ и „ВИП Брадър“ 2012 г., като печели и двата, а през 2009 г. е жури във „VIP Dance“.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Pipi ( преди 10 години )
4 rate up comment 2 rate down comment
Анонимен ( преди 10 години )
Оф, голяма реклама, голямо чудо. Не ползвам ейвън, защото са им нискокачествени продуктите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар