Здраве и красота

По-слаби с помощта на доматена супа

Винаги в добра форма!

01.02.2014г. / 17 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Има разнообразни диетични режими, които обещават бързо сваляне на излишните килограми. Докато спазвате диета, мисълта, че гладувате, често проваля плановете ви да се разделите с няколко излишни килограма.

Диетата ви обикновено свършва по средата на определеното време за спазването й, и вие не само че не се захранвате, но започвате да консумирате повече храна в сравнение с периода преди започването на диетата.

Споделяме един лесен за спазване диетичен режим, който няма да ви остави гладни и в същото време ще помогне да влезете бързо във форма. Той се базира на приемана домашно приготвена доматена супа, както и други храни, разбира се по определен план.

За супата ще са ви необходими: 6 големи домата, броколи, 2 чушки, целина, пресни билки, черен пипер, съвсем малко зехтин. Добре е да избягвате консумацията на сол. Но ако не може да се храните без нея, използвайте диетична.

Зеленчуците се нарязват, доматите се настъргват и се сваряват заедно като след това може да ги пасирате или да ги оставите цели. Варете не повече от 20 минути.

Свързани статии

Това, което е важно за диетата е да консумирате от супата в продължение на седмица (може и по-дълго време). Да си разпределите около 4-5 хранения за деня. Пийте много вода и не консумирайте хляб, захар, алкохол, газирани напитки, сладкиши.

Ден първи

През него консумирайте доматената супа и пресни плодове без банани и грозде.

Ден втори

Отново консумирайте доматена супа и задушени зеленчуци без картофи и царевица.

Ден трети

В менюто ви отново трябва да присъства доматената супа и пресни плодове и зеленчуци.

Ден четвърти

Доматена супа и пресни зеленчуци с нискомаслена извара.

Ден пети

Доматена супа и 150 г печена риба по избор.

Ден шести

Доматена супа, пресни зеленчуци и 150 г печена риба или пилешко месо.

Ден седми

Доматена супа, сварен кафяв ориз и пресни зеленчуци.

След приключване на диетата е важно как ще продължите да се храните, ако искате да задържите свалените килограми. Избягвайте тежките въглехидрати и преработени храни. Консумирайте полезни протеини и въглехидрати, много пресни плодове и зеленчуци и чисти меса и риба.

Коментирай