Здраве и красота

Диетата на Чарлийз Терон за зашеметяваща фигура

Здравословен и разнообразен хранителен режим

16.02.2014г. / 11 00ч.
Илияна Николова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Прекрасната Чарлийз Терон е не само блестяща актриса, но и неотразима красавица със завидно стройна фигура!

Ако искате да изглеждате като нея, бихте могли да опитате нейния личен хранителен режим, с който поддържа тази невероятна форма. Просто трябва да поставите диетата си в строг ред, като е необходимо винаги рано сутрин да започвате с калций и протеини.

Южноафриканската красавица набавя енергията си през целия ден чрез 6 хранения, разпределени през стриктни интервали от време. Тя смята, че този вариант е по-добър, вместо обилни хранения 3 пъти на ден.

Свързани статии

Чарлийз никога не консумира „боклуци“, както тя ги нарича, като пица, чипс, пържени картофи и т. н. Тези храни правят храносмилателната й система „нещастна“ и й причиняват появата на пъпки по кожата, споделя тя.

Госпожица Терон разпределя шестте малки хранения по следния начин:

Ранна закуска – предпочита да има мляко и млечни продукти, които доставят на организма калций, плодове, които съдържат витамини и минерали.

Късна закуска – кисело мляко и плод.

Обяд – Обядът й е много богат на протеини, но избягва кожата в месото, дори и от варено пиле, както и морски дарове.

Следобедна закуска – Терон предпочита следобедната й закуска да е от разнообразни плодове, които са по-богати на антиоксиданти.

Вечеря – храни, съдържащи фибри – салати, няколко филийки черен пълнозърнест хляб. Яденето на рафинирано брашно и продукти, произведени от него, са „забранени“ за нея.

Вечерна „закуска“ – малка порция зеленчуци – пресни или задушени.

Ако решите да последвате нейния начин на хранене – няма да съжалявате! Резултатът си заслужава! А и не звучи безкрайно изтощително!

Коментирай