Здраве и красота

Естествено решение при еректилна дисфункция

Тя е естествено средство за лечение на проблеми с ерекцията

20.02.2014г. / 17 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: photl.com

Снимка: photl.com

Еректилната дисфункция определено е проблем, който може да накара всеки да се почувства неудобно в спалнята. Причините за нейното възникване са многобройни като стрес, употреба на алкохол и наркотични вещества, намалено кръвоснабдяване на пениса, увреждане на нерви, други здравословни проблеми.

Еректилната дисфункция е определяна като невъзможност да се достигне или поддържа продължителна ерекция. Има много естествени средства, които са ефективни при лечение на еректилна дисфункция, като кокосовата вода. Вижте някои от нейните ползи за здравето.

С високо съдържание на натрий е

Кокосовата вода е богата на натрий, което е важно за съкращаването на мускулите. Ако човек има такъв проблем, кокосовата напитка може да помогне, защото съдържа достатъчно количество натрий

С богато съдържание на калий е

Калият е важен електролит, отговорен и за ерекцията. Дефицитът на калий може да е причина за намаляване на сексуалната активност. Освен чрез консумацията на банани, които са богати на калий, кокосовата вода е друг здравословен вариант, чрез който може организмът да се снабди с нужното количество на минерала. Това ще помогне за запазването на електролитния баланс, което помага за правилното функциониране на мускулите.

Свързани статии

Богат източник на магнезий е

Магнезият е друг важен елемент, чийто дисбаланс може да доведе до еректилна дисфункция. Ако човек иска да бъде по-продуктивен в спалнята, най-лесният начин е да направи кокосовата вода своя любима напитка. В сравнение с много други здравословни напитки, кокосовата вода е богат източник на много витамини.

Помага за доброто кръвоснабдяване

Кокосовата вода е един от най-добрите естествени източници, които могат да помогнат за преодоляването на еректилната дисфункция. Освен, че запазва и възстановява електролитния баланс на тялото, тя може да подобри кръвоснабдяването. Ето защо тя е едно полезно за организма допълнение към здравословното хранене и спорта, които са важни за предотвратяване на еректилната дисфункция.

Коментирай