Здраве и красота

8 килограма по-малко за седмица – как?

С помощта на плодове, зеленчуци и мляко

25.02.2014г. / 15 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: photl.com

Снимка: photl.com

e

Ако имате нужда от разтоварване на организма и искате да загубите няколко излишни килограма, то за вас е следващият диетичен хранителен режим. Неговата продължителност е седем дни, като начинът на хранене обещава след седмия ден да сте се разделили с 5 до 8 килограма от телесното тегло.

В режима на хранене са включени много плодове, зеленчуци, мляко, ориз. Не се разрешава добавянето на подправки. Важно е да консумирате много вода, а ако ви се пие чай или кафе,пийте ги неподсладени. Запишете си диетата.

Първи ден

Първият ден от диетичната програма е най-важен и може би най-труден. През този ден трябва да консумирате само пресни плодове (без банани). Лятото определено имате повече избор за пресни и вкусни плодове. През зимата хапвайте киви, ябълки, цитрусови плодове, ананас и други.

Няма ограничение в количеството на плодовете, които ще консумирате, но оставете между храненията около два часа пауза. Ако усетите слабост, хапнете повече плодове, които са с по-високо съдържание на захари.

Втори ден

Ако сте любители не само на плодовете, но и на зеленчуците, за вас вторият ден от диетата ще бъде истински гуляй. Може да консумирате от любимите ви зеленчуци както сурови, така и приготвени на пара ( не приготвяйте замразени зеленчуци). През втория ден е разрешено дори консумирането на 1-2 картофа, които са богати на полезни въглехидрати и идеален старт на деня. Ако искате да имате успеваемост в диетата, хапвайте броколи, тиквички, краставици, маруля, зеле, моркови.

Трети ден

През третия ден се консумират плодове и зеленчуци като изключете картофите и бананите. Също така не ги смесвайте на едно хранене. Хубаво е, ако закусите с плодове да го направите с един вид плод. На обяд може да миксирате зеленчуци пожелание и така редувайте приема на плодове и зеленчуци.


Свързани статии

Четвърти ден

През този ден бананите са разрешен плод. Може да консумирате за целия ден между 8 и 10 банана. Също така през четвъртия ден се консумира и прясно мляко, но не повече от три чаши. Закуска от банан с чаша прясно мляко е идеален старт на деня. Чашите мляко разпределете за прием по ваше желание.

Ден пети

Ден пети ви разрешава на обяд да изядете една малка порция сварен ориз без подправки, а за останалата част от деня шест или седем домата. Отново разпределете приема на доматите, така че да имате не по-малко от пет хранения за деня.

Ден шести

Отново е разрешено консумирането на малка купичка ориз на обяд, а през останалото време пресни или приготвени на пара зеленчуци без картофи.

Ден седми

През последния ден от диетата се приемат плодови пресни сокове, сурови зеленчуци и малка купичка със сварен ориз.

Снимки: photl.com

Коментирай
8 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
И така ще свалиш цели 8 кг? Не го вярвам. Да, ще си прочистиш организма и може да свалиш 1-2 кг, обаче 8 ми се вижда малко прекалено.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 1 rate down comment
pepi ( преди 10 години )
А защо не обясните на читателите от какво идва загубата на тези килограми?! Не пишете, моля ви се глупави статии, защото няма кой да ви повярва. Всеки информиран читател знае как се отслабва всъщност. Иначе да, "диетата" ви не е лош вариант за "почивка" на храносмилателната система. Просто сте объркали заглавието.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 3 rate down comment
Неви ( преди 10 години )
Явно само на мен диетата ми се струва нездравословна и малко нереална :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 2 rate down comment
Ива ( преди 10 години )
Това е съпътстващата програма към диетата със зелева супа. И да, наистина се отслабва с 8 кг. Аз поне отслабнах с толкова и задържах резултата поне шест месеца. Е, и много вода, без кафе и повечко разходки.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 2 rate down comment
Валя ( преди 10 години )
аз се вталявам с плодовата диета, която наистина помага. тук се консумират доста плодове и зеленчуци.. възможно е да има ефект..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 2 rate down comment
Неви ( преди 10 години )
8 килограма по-малко за седмица как? ...Вие Сериозно ли? Аз лично се надявам никой да не повярва и още по-малко да не реши да прави тази "невероятна" диета. Питам се още, коя уважаваща себи си и здравето си жена може да напише подобна статия и диета.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар