Здраве и красота

Плодове, които действат като виагра

Хапвайте всекидневно от тях, за да бъдете винаги във форма

28.02.2014г. / 11 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: photl.com

Снимка: photl.com

Еректилната дисфункция е проблем, който може да окаже влияние не само върху самочувствието на мъжа, но и да влоши отношенията между партньорите. Способността на мъжа да достигне до ерекция и тя да бъде продължителна често се отъждествява с мъжественост.

Много полезни храни биха могли да помогнат за разрешаването на проблема еректилна дисфункция. В тази група храни се включват и някои плодове, които са естествена виагра. Дори и човек да няма проблеми с ерекцията, редовното консумиране държи организма винаги във форма.

Грейпфрут

Този цитрусов плод е богат на ликопен. Ликопенът е фитонутриент. Той не само придава розово-червения цвят на грейпфрута, но може да бъде открит в някои човешки тъкани, както и в кръвта. Благодарение на него може да се подобри кръвообращението, което е много важно за поддържането на ерекцията.

Ананас

Ананасът трябва да бъде част от плодовото плато с храни афродизиаци. Плодът е богат на витамин С, който помага за увеличаване на притока на кръв към пениса. Той е идеалният плод при проблеми с ерекцията, защото е богат и на магнезий. Благодарение на магнезия човек се чувства и по-енергичен.

Диня

Въпреки че все още е рано за нея, през лятото нейната консумация не бива да се пропуска. Динята може да помогне при еректилна дисфункция, но може да бъде и естествена виагра. Тя съдържа важни аминокиселини, които помагат за разширяването на кръвоносните съдове.

Гуава

Екзотичният плод гуава е с високо съдържание на витамин С и е един от най-подходящите плодове срещу еректилна дисфункция. Само една порция гуава може значително да подобри притока на кръв към пениса.

Свързани статии

Ягоди

Консумирани един час преди секс, те осигуряват много енергия и разрешават проблема с ерекцията.

Годжи бери

Малките червени плодчета са мощен афродизиак. Те имат в пъти повече бета каротин в сравнение с повечето плодове. Богати са на витамин С, антиоксиданти, желязо. Консумирането им не само зарежда с енергия, но и подобрява кръвоснабдяването на пениса.

Киви

Кивито е богато на аргинин, аминокиселина, която понижава кръвното налягане и също увеличава притока на кръв към пениса. Този плод е един от най-препоръчваните за поддържане на добра ерекция.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати